![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Te-am tot intrebat daca le scot asa sau daca modific ceva la ele , nu mai stiu ce sa scot
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Nu se vede.
|
Raport oficial: pretul benzinei a fost marit nejustificat
Pretul carburantilor la pompa a fost crescut fara motiv, in 2010, fara legatura cu evolutia cotatiilor de bursa la titei, cursul valutar si taxele percepute de stat. In plus, aproape toate companiile au raportat pierderi semnificative, spun autoritatile. Asta ptr papagalii care cred ca guvernul e de vina ;) |
ba chucky toti au partea lor de vina de la guvern stat sindicat ce mama lui va fi pana la cel mai mic inclusiv statiile de carburant care au marit pretul nejustificat...toti sunt de vina din moment ce statul ia 800 si nu stiu cati de euro si benzinaria ia 300 si nu stiu cati de euro...deci automat toti fura...
|
cand mai facem un boicot? asa de dragul de a duce maruntis....
|
ROMPETROL a scumpit astazi motorina cu 0,05 bani :lol: deci ??? :twisted:
|
Re: Boicot Benzinarie
deci trebuie stabilita o noua "intalnire"ad-hoc.Pe ei pe mama lor:))
|
eu propun vinerea viitoare ca pana maine nu poti strange din nou atatea masini...deci in 11 februarie ora 18 facem o "intalnire" de gradul 0??:)) tot asa ca data trecuta...intalnirea va avea loc in parcarea de la stadion la ora 18 si de acolo ne impartim.deci sariti cu propuneri
|
prezent.
Lista: 1.TNO 2.LupAlb 3. |
Lista:
1.TNO 2.LupAlb 3. Mosneagu se stie |
Lista:
1.TNO 2.LupAlb 3. Mosneagu se stie 4. Chucky (nu de alta dar nu mai am benzina:)) si nici nu stiu cum sa scap de marunt |
doar 4 am reusit sa ne strangem???sa va fie rusine la cei care nu veniti...pardon suntem 5 cu sobo..:D
|
pana la urma, asta e , daca nu se poate strange lumea, nu putem sa i obligam.
Adevarul e ca in toata tara a renuntat lumea, dar nu inteleg de ce , ca nu s-a rezolvat nimic. In fine... daca nu se poate, macar fluturasii aia cu "Nu mai alimentati de la Petrom/OMV pana nu scad pretul la benzina" am putea sa ii punem prin parcari.... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning