![]() |
Re: Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
Te salut ,cu respect! |
3 Attachment(s)
Noi cu drag muncim ...:rolleyes2
In lucru spoiler spate + haion :oops: |
Se vede ca se munceste de zor. Spor la treaba:-)
|
Quote:
Te salut!!! |
O sa incerc si eu sa lucrez cu fibra sa vedem ce o sa imi iasa,bravo tie ca ai reusit sa inveti sa lucrezi cu fibra sau chit, poate pe duminica sa vedem ce o sa mai fac...
|
Quote:
Te salut |
Da ai dreptate, cred ca o sa ma apuc si eu asa usurel pe aici pe alta parte sa mai invat sa lucrez cu fibra. Rabdare sa am ca in rest invat si eu:-) Spor la treaba prietene:D
|
Quote:
On:Ziua de sambata a fost una plina m-ai bine spus am plecat la ora 7-30 de acasa la servicii,desi nu lucrez sambata am zis ca deschid si magazinu si lucrez si la masina ,numai bine ca am si vandut ,am si facut la masina ce aveam de facut si anume am terminat :Spoiler spate + haion ,spoiler fata +capota ,si bad-boyul mult asteptat :rolleyes2,m-ai sunt mici retusurii de facut si dupa vopseaua:-P,bineinteles ca totii ma intreaba daca am lovit masina :lol:,ca arata ca dupa razboi ,o sa pun si ceva poze da ceva mai tarziu ca nu am cablu de date acasa :-P,in mare parte sunt multumit de ceea ce am facut la ea ,si mi-am dat seama ca unele lucrurii pot sa le rezolv si singur!! |
asteptam pozeleeee!!!:D
|
10 Attachment(s)
:arrow:Enjoy:lol:
La bad boy m-ai este de lucru :oops: |
Ai muncit ceva pana acuma si chiar se vede. Doar ca pleoapele alea mi se par cam stridente si scurte daca ma intelegi ce spun.
|
intradevar...la bad boy mai e de munca ceva,dar nu arata rau deloc ce ai facut tu acolo,mai ales ca e prima data cand lucrezi c fibra!
|
Quote:
Multumesc de aprecierii!! Te salut! |
Quote:
Salut,da cum ai observat si tu la bad boy mai e de facut o sa vina ceva mai finut facut si nu asa de strident :-),azii am fost la vopsitor sa negociez cu el sa imi zica cat imi ia sa o vopseasca si a ramas si el surprins la ceea ce am facut m-a intrebat daca am mai facut si i-am zis da frate am m-ai lucrat in amenajarii interioare si stiam sa intind gletul :lol:,in alta ordine de ideeii azii am ridicat masina pe elevator sa mi se spuna ce mai trebuie schimbat si mi s-a spus doar atat ca e ok..in afara de suspensie ,care azii va fii comandata sport reglabila fk ,urmeaza apoi schimbate placutele pe fata sa termin cu tot pe sub ea ,iar apoi distributia pompa de apa o am ,urmeaza rolele si cureaua dar deocamdata mai respiram ca m-am apucat de prea multe si e al naibii de greu cu banii ,dar incet incet le scot eu la capat :rolleyes2,rabdare sa am ca restu le fac eu .. Te salut |
E bun ca te-ai pus singur pe trb...Spor la trb in continuare.
Te salut! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning