![]() |
Re: Onesti
astia care mai posteaza pe aici.....voi ce mashini aveti?vrem sa vedem poze...
|
Dacia 1300 '72
Cat despre cea mai tare Dacie din Onesti sunt doar din alea misto cu Boss si Naick si poate cateva exceptii. Baiatul care cica a dat atatia bani in masina e nebun. De banii aia luam suspensii, frane si ranforsat sasiu. Apoi mai avea bani de un motor de R5 care mai facea si fssss :D Probabil mai ramaneau bani pt inca ceva... |
asa e radu, ai dreptate. cea mai cool dacie din onesti e aia cu ADI la numar, parerea mea. si nu spun asta pt ca mi-e prieten ci ca e mai cu bun gust, nu ca toate celelalte dacii super impodobite
|
Quote:
ID-ul de mess e acelasi ca pe forum. |
Total de acord cu baietii :)
|
radu tu chiar ai 14 ani ???
|
da speed, chiar are 14 ani :D
|
Da, am 14 ani... am alt user din anumite motive :)
|
ms speedmaster..dar am pentru ea si cauciucuri c u talon mic luate de pe un clio de curse de la auto-plus...nush cum ar arata ...poate am sa vad odata...:)
|
si zine ceva despre tine radu...ce mashina ai?si alte chestii din astea...
|
vrem poze radule.......
|
pai daca are 14 ani........ce masina crezi ca are???
|
railor!!!!!!!! cum pleaca cineva l aun chef....cum incepeti sa vb... lasa k va tin minte! luni vin in onesti si vedem cum sta traba. declar deschis sezonul de intalniri
|
parintii lui...ce si eu am 17 ani dar pot sa zic ca am acces la masina aproape oricand..nu sa ma plimb prin oras dar macar prin locuri mai ascunse
|
dexter...dar tu de unde eshtii? eshti din on dar esthi plecat la facultate ?ce masina ai?vrem si noi poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning