![]() |
Re: Renault 5 gtt my new old car:D
Quote:
|
eu il am pe taticul megasquirturilor aici :)) sut foarte sigur....am vb si cu vlad si cu toata lumea.... mersi e sfat. va urma.....
Chiper @ Gerad's home :D |
Momentan am optat pentru o instalatie normala. Va urma....
|
Instalatia standard e gata montata , masina functioneaza binicel , a mai ramas de reglat presiunea din turbina pana la o valoare optima :)
Momentan face cam 0.9 bari ceea ce nu e prea bine....s-a rupt o planetara :D |
Ups. Acum ai dat de alte belele. Planetare. Totusi ma bucur ca merge. Astept sa ma dai o tura si sa facem o liniuta. Saptamana viitoare voi fi acasa. :))
|
waiting for u :) da un tzrr cand ajungi ;)
|
Foarte tare masinuta ta
|
problema cu planetara s-a rezolvat. Montat una bucata planetara GTT + carcasa tripoda de dacia !!! ntz ntz ntz iar sunt bune piesele de dacie :D
Need bigger turbo sau un weastgate extern cu diametru de 38 !!! Cumpar T28 sau T25 !!! |
|
cand vad si eu live fiara asta mica???as fii facut un versus cu tine daca mai aveam si eu fiara mea...
|
4 Attachment(s)
pai cand am prima cursa de aeroport am sa merg cu 5-u . Te sun cand ajung prin bucuresti;)
Cateva poze cu masina la prima zapada adevarata si niste mici cadouri pentru la primavara :D |
tare frumos se AUDE
|
am eu 2 planetare de volvo plus cutie de viteze de pe b 18 ft :D
|
am trecut in carnetel ...deocamdata nu am nevoie dar nu se stie...
need money !!! for bigger turbooo |
am si eu cateva nelamuriri care ma poate ajuta !
Ce tampon se foloseste la cutie pentru montarea motorului de volvo? Ce pompa de benzina se foloseste? De cat este regulatorul standard la volvo? Ce inseamna richmode?( nu vreau sa aud ca soft ca stiu asta) Astept raspunsuri decente , date de cunoscatori. Va multumesc , Marin Andrei. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning