![]() |
Re: Daewoo Evanda
Felicitari , o masina placuta ochiului.
Bafta mai departe. |
Masina arata intr-un MARE FEL ... pe tot ce "pui mana" schimbi in bine!
Ce sa zic ... felicitari!!! Esti demn de toata admiratia celor ce au facut cate ceva pe la masinile lor vreodata si care stiu ca toate astea se fac atat cu eforturi financiare cat si cu mult timp dedicat . Stima! |
Superba. Arata perfect din punctul meu de vedere, dar stii parerea mea despre jante (vopsite full argintiu cred ca ar arata perfect).
In rest, mai rar intalnesti oameni care au grija de masinile lor ca la carte si chiar extra. Mult respect pentru ceea ce faci. |
10 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri!:-)
Pentru linistea mea si o functionare ireprosabila, intre timp am schimbat distributia, uleiuri filtre si am mai cosmetizat cate ceva. Cu evacuarea s-a rezolvat pana la urma, cel mai simplu decupand din spoiler. |
Ar merge un mic cheder la tăietura aia şi astfel, ar mai uniformiza tăietura şi-ţi protejează şi vopseaua de pe bară.
Singurul lucru care nu-mi place, se află la al doilea senzor de parcare şi aici mă refer la "puful" de vopsea. Ţi-a sărit atunci cānd ai dat gaură pentru senzor? |
Treaba cu chederul e in plan, numai sa gasesc ceva finut. Ar fi trebuit sa revopsesc spoilerul insa momentan nu am timp sa stau dupa ea prin service-uri.
Cand am montat senzorii, a fugit putin bormasina si senzorul 2 era mai jos. Am incercat sa repar cumva situatia, insa din provizoriu a ajuns definitiv:lol: Urmeaza sa remediez problema, vopsind si spoilerul si senzorii8) |
Nici nu vreau să mă gāndesc ce călduri te-au trecut īn momentul īn care ai făcut isprava. :D
|
Felix , vreau sa-ti multumesc pentru ajutorul acordat sambata ...Ramane sa ne vedem sa te timisoresc ! :))
|
Quote:
|
Quote:
Vorbim. Chiar vreau sa vad cum au iesit farurile pe final. Le: Ai topic cu masina, ca nu gasesc8) |
Quote:
|
Incepand de astazi, Evanda are un nou proprietar.8) Acest thread se poate inchide.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning