Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - work in progress (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/226710-golf-3-work-progress.html)

sony_floryn 28-02-11 00:26

Re: Golf 3 - work in progress

Golf + bot Vento=Polo cu semnalizarile in far!!!
da bine dar sa nu fie faruri originale de vento sa fie ceva frumos cu fond negru e crima

VladM 06-03-11 14:18

Quote:

Originally Posted by sony_floryn (Post 4127854)
Golf + bot Vento=Polo cu semnalizarile in far!!!
da bine dar sa nu fie faruri originale de vento sa fie ceva frumos cu fond negru e crima

Ai vorbit si tu sa te afli in treaba. Felix,nu te intereseaza jantele mele la schimb ? Mie imi ating,pe Golf 3 merg,le-am probat. Frumos Golfuletul,spor la facut Volf.

Felix_Arad 06-03-11 21:44

Nu prea inteleg ce ai vrut sa spui sony_floryn. Vlad, imi palc jantele, dar nu fac schimb deocamdata sunt multumit de ele, eventual daca erau ceva bbs-uri, sau ceva cu buza, alceva nu sunt interesat sa imi pun pe ea. Mersi oricum de oferta. Cat despre botul de vento, am fost, am vorbit, trebuie sa primeasca farurile, plus mai am cateva oferte. :D

Adryanno 06-03-11 21:55

Hai sa iti dau eu farurile ..

p1Tz1 06-03-11 22:10

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4148261)
Nu prea inteleg ce ai vrut sa spui sony_floryn. Vlad, imi palc jantele, dar nu fac schimb deocamdata sunt multumit de ele, eventual daca erau ceva bbs-uri, sau ceva cu buza, alceva nu sunt interesat sa imi pun pe ea. Mersi oricum de oferta. Cat despre botul de vento, am fost, am vorbit, trebuie sa primeasca farurile, plus mai am cateva oferte. :D

Felicitari pentru decizia luata o sa iti placa botul de vento crede-ma .... hai asteptam schimbarea:P

Felix_Arad 08-03-11 17:34

5 Attachment(s)
Azi am gasit la un schrot o oferta pe care nu am putu-o refuza. Mi-am cumparat faruri si capota de vento, le-am montat, dar mai am nevoie de grila, nu am gasit niciunde model vechi, si am decis sa imi comand una de pe net fara semn. Urmeaza cat de curand o tinichigerie si apoi un alb proaspat. Poze :D

razvan_shadow619 08-03-11 17:48

te-am vazut astazi in trafic...acus 1 ora

app, cat ai dat pe faruri, capota si grila? pm

VladM 08-03-11 19:25

Frumos,bravo Felix. Fa farurile negre pe interior,o sa o schimbe :)

quick_silver2 08-03-11 20:14

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4153559)
Frumos,bravo Felix. Fa farurile negre pe interior,o sa o schimbe :)

Asta vroiam sa ii spun si eu,mi-ai luat-o inainte:-P
Si eventual semnalizari albe in bari ( asta daca pe viitor nu vrei sa faci bara clean )

ovidiu89 08-03-11 20:23

Ii sta foarte bine asa:D

B-99-SAA 08-03-11 20:29

Forta :D Sa le stapnesti sanatos, arata foarte bine, asteptam si grila! Si farurile negre daca ai chef sa te apuci (iar) de ele :)

ralphmandl 08-03-11 21:18

super felix:X, inca nu ti-am vazut mashinitza cu boticul de vento.

p1Tz1 08-03-11 21:19

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4153267)
Azi am gasit la un schrot o oferta pe care nu am putu-o refuza. Mi-am cumparat faruri si capota de vento, le-am montat, dar mai am nevoie de grila, nu am gasit niciunde model vechi, si am decis sa imi comand una de pe net fara semn. Urmeaza cat de curand o tinichigerie si apoi un alb proaspat. Poze :D

Felicitari pentru achiziti ma bucur ca ai facut pasul asta .... si app si la tine ca si la mn este distanta la farul de pe partea soferului .... oare dc ?

Felix_Arad 08-03-11 22:27

1 Attachment(s)
Mersi :D Grila urmeaza,a cum imi caut. In Arad nu am gasit una intreaga, sau cat de cat buna, si recurg la internet. Sa vad cum stau cu fondurile si poate imi iau una fara semn, sau una model vechi, cum e in poza. Farurile le voi face negre pe interior, semnalizari albe in fata, am si gasit, dar le mai aman umpic, sa termin cu botul. Cat despre distanta de la farul din stanga, nu stiu, m-am tot uitat, dar totul e la locul lui. M-am gandit ca, dupa ce ii pun grila, sa maresc spatiul de la far unde intra surubul in tregher, sa il pot trage mai spre dreapta umpic, acuma depinde de grila, cat imi va permite sa nu se vada aiurea. Acum o alta intrebare, cand voi vopsi farurile negre in interior, cum dau jos sticla, ca am vazut ca e lipita cu silicon parca?

koala_boy 08-03-11 22:40

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4154194)
Mersi :D Grila urmeaza,a cum imi caut. In Arad nu am gasit una intreaga, sau cat de cat buna, si recurg la internet. Sa vad cum stau cu fondurile si poate imi iau una fara semn, sau una model vechi, cum e in poza. Farurile le voi face negre pe interior, semnalizari albe in fata, am si gasit, dar le mai aman umpic, sa termin cu botul. Cat despre distanta de la farul din stanga, nu stiu, m-am tot uitat, dar totul e la locul lui. M-am gandit ca, dupa ce ii pun grila, sa maresc spatiul de la far unde intra surubul in tregher, sa il pot trage mai spre dreapta umpic, acuma depinde de grila, cat imi va permite sa nu se vada aiurea. Acum o alta intrebare, cand voi vopsi farurile negre in interior, cum dau jos sticla, ca am vazut ca e lipita cu silicon parca?

incalzesti bine cu foenu...eu le`am spalat odata si am dat cu foenu` din partea din spate ca sa usuc mai rpd sticla pe interior si deja incepeau sa se desprinda sticlele...sa nu mai vorbesc ca daca dai din fata direct pe sticla o sa mearga mult mai repede :D spor!

All times are GMT +2. The time now is 12:36.

- Copyright 2026 4Tuning