![]() |
Re: Racing Street Team
dak o sa tina vremea cu noi sigur o sa se mai intample dak nu asta e...e bine shi atat kt a fost:))....domni q functi in acest club asteptam sa anuntati intalnirea de saptamana asta....
shi radu ramasese sa sune lolo pe toata lumea dar nu a mai putut...speram data viitoare sa ne strangem cat mai multi |
Va salut! intalnirea din aceasta saptamana va avea loc vineri 07.01.2011, in parcarea subterana din afi palace cotroceni,zona roz,de la orele 20:00.Sa speram ca vom fi in numar cat mai mare.
|
care face o fapta buna si trece prin unniri vineri dupa ora 19 sa ma ia si pe mine ?????? pls :help:
|
Prezent hai fie :)) :))
|
3 Attachment(s)
multumim celor prezenti la intalnire....cateva poze cu unul din membri care nu prea stie sa foloseasca forumul
|
mumtumim celor ce au fost aseara la prima intalnire pe anul acesta ........deci hai ca se poate
|
si cine stergea astazi geamurile la masina?! cine?! :lol:
|
Quote:
|
bai eu nu am nominalizat pe nimeni, deci te-ai dat singur de gol hahahaaa:lol:, nu vreau sa e vad cand esti la pensie si nu ai ce face..cred ca o sa stergi toata masina cu carpa de geamuri tot la minus 15 mii de grade:lol:
( glumesc maestre...... PS: sa sti ca mai avem nevoie de personal la noi aici:) ) |
Quote:
|
Da ma contract, o masa pe zi, si un spalat exterior gratis la propria masina o data la 7 zile, e bine asa?
|
Sa-i uram la multzi ani lu` pasa care azi implineste 21 de ani !!
Numai bn :)) |
la multi ani domnu pasa sa fii fericit:peace:
|
Quote:
|
la multi ani sanatate si tot ce doresti :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning