![]() |
Re: Meeting Oltcit
10 Attachment(s)
niste poze
|
10 Attachment(s)
a iesit ceva frumos..ce puteau si mai multe masini...am dardait de frig :))
|
slaba prezenta...ma asteptam la mai mult!
|
Quote:
|
Laur, da' cu Kadettu' ala ce e pe acolo ?
|
Quote:
|
sa fi vazut citi am fost noi vineri seara la academie........multiiiiiiii
|
o sa mai facem intalniri cand s-o mai incalzii afara...la ultimele 2 intalniri am inghetat ca ...
|
FMX, chiar iti place nebunia aia a ta de pe haion?
|
frate poate sa imi zica jumate de tara ca e de *** penala jegoasa si infecta !!! gusturile nu se discuta daca mie imi place... o tin pe masina!! plm asta e urata frumoasa eu decid daca tre sa stea acolo sau nu...
si kadetu ala era pregatit de VTM cu motor GSI cutie secventiala si frane brembo :):shock: |
bre da tu ai vazut ca noi am oprit sa ma tavalesc pe jos de ras??:lol::lol::lol:
|
ba beleaua e ca noi ca fraierii am mers pe calea bucuresti si ma alergam cu grasu...si l-am facut prin trafic am plecat de la trecerea de la Hellin tare 1-2-3 si dupa am incetinit sa vb la tel si grasu m-a depasit pe linia de tramvai io aveam cam 80-90 si ala m-a ars si in fata noastra politie colo pe bordura unde stau ei...
acuma asteptam felicitarile acasa- io minim 80 in oras plus vorbit la telefon, grasu mult peste 80 linie continua, tramvai si depasire facuta pe 3 roti :twisted: ne-am dus la peste |
Quote:
|
Quote:
si ala cu kadetul era pe masura mea.. daca nu era.. ud pe jos...:D ca altfel a mea uita sa plece.. si sa se opreasca..:D de ce oare... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning