![]() |
Re: Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste
Baietii, in seara asta la ora 18:00 In parcare la Kaufland.
|
12 Attachment(s)
Cateva poze .
|
Au ce am ratat de data asta frumoasa intalnire.
Din cate vad eu in poze se pare ca a plecat toata lumea acasa cu cate ''Un CALUP DE ALUMINIU"" La urmatoare intalnire promit ca nu mai chiulesc. |
Salutare salutare..........vreau sa intru si eu in club ma intereseaza unde se va face urmatoarea intalnire.......am o dacie din 95 in sare foarte buna asemanatoare VNF-ului in mare parte...vopsea originala, trapa, geamuri fumuri etc.......cunosc foarte bine xcf-ul verde o vad mereu la mine in cartier aici la restaurantul La tei...astept raspuns;)
|
Quote:
|
ok mersi....abia astept ...apropo daca se poate sa-mi dea si mie cineva accept pe grupul de pe facebook...multumesc!
|
cand e urmatoarea intalnire?...astept raspuns
|
Quote:
Intalnirile se fac din doua in doua saptamani. Sper sa fie pt ultima data cand spun asta. |
Quote:
|
Quote:
|
Alexservek si db-vek este aceeasi persoana sau este doar o simpla coincidenta "VEK"-ul ?Daca nu este baieti lasati numarul de telefon pe forum pentru a fii contactati.
|
0729092194
|
da sunt unul si acelasi cont:P
|
nu am stiut ca intalnirea este din 2 in 2 saptamani ca veneam si pre 9....urmatoarea este pe 23..nu?
|
Da urmatoarea intalnire este pe 23.Oricum toata lumea va fii anuntata telefonic .
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning