Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sun Racers (https://forum.4tuning.ro/232-sun-racers.html)
-   -   Cafenea >>> (https://forum.4tuning.ro/232-sun-racers/22351-cafenea.html)

B-83-DAC 21-12-06 21:22

Re: Cafenea >>>

lasati ba bautura ca va umpleti de puncte mai rau ca atunci cand aveti pojar...

SUN 24-12-06 14:41

Va urez ca Sarbatorile de Craciun si Noul An sa va umple inima si casa cu bucurie, sanatate, noroc, prosperitate sa fiti mai buni si sa vi se implineasca toate dorintele macar cu un minim de efort nu? Le multumesc celor care mi-au fost aproape si care au dovedit ca imi sunt cu adevarat prieteni...ne asteapta un nou an...multe de facut...multe surprize...dar pana atunci trebuie sa o facem lata de revelion! :-P

DVDValy 25-12-06 00:50

4 Speed Squad va ureaza Craciun Fericit, multa sanatate si un An Nou plin de impliniri !

Sarbatori Fericite !

fuzzy 26-12-06 08:15

va doresc tuturor un craciun si un an nou cat mai fericit, fie ca Dumnezeu si persoanele dragi sa va fie alaturi in momentele grele, iar norocul si bunastarea sa nu va paraseasca nicicand... LA MULTI ANI!!!

tapu 26-12-06 22:55

acuma m-am trezit si eu ....Craciun Fericittt si fie ca urmatorul an sa va aduca cat mai multiiii ihahah putere:D

fuzzy 02-01-07 22:25

acum ca a venit anul nou, astept de la voi:twisted:: ce ati facut in noaptea cea mare, cat de rau v-ati imbatat, cat de frumos ati petrecut si restu detaliilor :p... impartasitzi intamplarile fericite din noaptea cu pricina... sau si cele nefericite...

nu stiu cat ati vrea sa va impartasesc si eu ce am facut (eu am facut revelu' la Coltea, deci e cam neinteresant...:sad:)

Torque 04-01-07 22:55

3 Attachment(s)
pai..ce sa facem de revelion...haos si destrabalare cu majoriatea membrilor clubului la unul dintre noi. sincer cred ca fost cel mai tare revelion posibil. De la atmosfera, bautura, muzica, distractie si pana la cei cu care l-am facut, sincer nu cred ca se putea mai bine. Si ca sa se aseze mancarea si sa iasa alcoolul din corp dupa rev, a mers la fix in ultimele 2 zile, o schimbare de ambreaj, la mine la masina. Serios vorbind tin din nou sa le multumesc tuturor celor care au fost acolo si au ajutat fiecare cum si cu ce a putut. Fie cu munca, fie cu buna dispozitie,acesti oameni sunt minunati...in frunte cu tapu care a fost "seful operatiunii ambreajul"...

Pentru final cateva poze cu tapu de dupa DEF, enjoy ;)

tapu 04-01-07 23:03

1 Attachment(s)
nu mai multumi te alerg cu planetara daca mai zici ceva asa si acuma sa arata ce efecete are un portbagaj asupra figuri unui om

B-83-DAC 06-01-07 01:41

lasa ma ca iti trece pana te mariti :)))

tapu 06-01-07 02:06

nu e asa dac-ule ca ma iubesti:D

B-83-DAC 06-01-07 02:11

cum sa nu te iubesc...doar iubesc f mult pietonTZi

tapu 06-01-07 03:25

cu asta mai atins la corason :D

SUN 07-03-07 00:45

Iar s-a racit cafeaua pe aici...ca stau cu coldrex-ul in fata si nu mai scap de tusea asta infecta...si maine(azi) facultate de la 8...
Ce mai zic baietii?

fuzzy 07-03-07 18:18

tot racit, tot trebe sa ies devreme din casa, tot tarziu ajung acasa... :(

tapu 07-03-07 18:52

eu sunt pus pe treaba...deci lipseste baba vinerea asta

All times are GMT +2. The time now is 07:49.

- Copyright 2026 4Tuning