![]() |
Re: E46 - BMW E46 Felina Mea
Quote:
|
Va multumesc tuturor pt tot poate incet ma ajutati sami fac masina asa cum trebuie:-P
|
Quote:
originala!c kst ti-a spus sa-ti pui filtru KN in cutie[tot sport]! e acelasi lucru,nu's mai multe pareri,doar diferente de exprimare! |
mersi tex si zici sami iau filtru sport in cutie?da imi suna asa frumos cu filtru sport?pt ca al meu e diesel tu ce zici?
|
Quote:
Nu o sa iti schimbe filtrul ala sunetul...cel putin nu o sa il simti u. |
Quote:
motorului nu ''sunatul''! pune-ti pt zgomot un tub de bass!!:lol: |
da cu e 46 ala vechi 2.2 benzina ce sa intamplat ? :lol:
|
A murit intrun accident rutier din nefericire:???:inseamna ca atunci nare rost sami pun filtru sport numai evacuare sport direct din galerie nu?
|
Quote:
|
tu cum zici ca ar fi mai bine tex?:-P
|
5 Attachment(s)
Poze de Sezon:-P
|
eu zic sa cauti pe google,daca nu aici pe forum alte proiecte de e46 si te inspiri de acolo ca si model....tu stii ce iti place tie
oricum toti o sa-ti recomande joasa,pachet m,jante late si apoi restu detaliilor(faruri angel,stopuri led,evacuare si depinde la interior ce vrei....scaune altele,dvd dupa cum ti-am mai zis) deci baga mare si treci la treaba....daca nu gasesti ceva sau vrei sa aflii de preturi cu siguranta va fi cineva care sa te indrume sau sa iti spuna de preturi,daca nu vezi ii unu pe forum "brandex"are cam tot de la A-Z ce iti trebuie bun si original la masina ta..bani sa ai eu zic ca nu are rost sa vorbesti de jante de 1500 eu sau turbo charge si chestii de genul...fi realist,poate ca ai bani,nu poate nimeni sa stie nimeni ce ai tu in buzunar insa totusi |
Multumesc mult soosy respect poi pt inceput mam hotarat ca dupa sabatorii sa il incalt cu o pereche de jante in exterior un ///M Tech2 si o evacuare cap coada direct din galerie cu 4 iesiri si dupa aceea mai vedem :-P
|
dar de ce vrei neeaaparat evacuare cu 4 iesiri pe motor 2000 diesel ?
|
Pt ca asa imi place mie colegu are ceva daca e pun evacuare cu 4 iesiri?:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:19. |
- Copyright 2026 4Tuning