![]() |
kiar, cat va costa cele 4 abonamente la oferta asta?
|
votat connex :D
sunt la al doilea abon. 4$/luna (si cel mai ieftin :) ) 200 SMs in primele 2 luni .. s-au dus :D in prezent... :P 200 min. din opt ore fav. Seara si acum in perioada valentines day 25 sms :D cam atat.. :wink: |
Io merg pe Orange :) am cartela de 6 ani cand erau alea \"ALO DA\" :)))
|
La inceput CONEX GO, apoi abonamentul 500 cent. Faza e ca nu prea sunt atenti cu clientii fideli.Imi cam face cu ochiul oferta Orange... :cry:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
connex 500 e cel ami beton .. nu renunstza la el indiferent de ce oferte iti fac |
de ce e cel mai beton?
cum e tarifarea? |
sunt la orange de 3 ani.. nu e asa mult dar cred ca pot sa ma pronunt :!: am votat orange..motivul? :arrow: oferte bune, retea foarte buna.. nu spun ca e cea mai buna retea, dar sunt multumit de ea.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
c interogatoriu :lol: da' ma roade curiozitatea :lol: |
Daca vreti sa nu mai stati sa va uitati cat e ceasul (sun dupa 6 ca e mai ieftin), luati-va abonament la Zapp. De 10 $ aveti si 500 min/luna in Zapp, telefon gratis, 15 min nationale, si reducere la abonament timpo de 6 luni de la 10 la 4,2$. Vorbesti de-ti ies ochii! Si astia nici nu te fura!
Asa ca nici una, nici alta. Zapp! |
Ce procarie la CONNEX . Am luat o cartela cand a fost oferta aia cu 10 minute pe luna si 35 mesaje la fel , timp de un an. Nesimtitii au bagat minutele si mesajele numai in luna aia cand am cumparat cartela , apoi nema. Noroc ca am abonamnet orange.
Mai am un tovaras de are la abonament minute si cand suna ii ia credit suplimentar dar minutele sunt intregi. |
Poate are minute gratuite doar cu numerele favorite... si cand suna la alte numere ii ia din bani. Eu am connex si sunt multumit. Am avut cartela connex go, apoi abonament numere favorite si acum cartela connex si nu am avut niciodata probleme.
|
Am votat connex... sunt la ei de vreo 5 ani
|
treceti pe cosmote .....amigos .....
2000 de minute la orice ora numai in cosmote ....si-au luat toti amicii si cunoscutii mei ....numai 3 euro pe luna ...2000 de minute ...faceti calcul :lol: :lol: :lol: faliment pt connex si orange .....zapp este pe langa :idea: :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning