Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Dacia LOGAN vs BMW 520 din 79 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2219-dacia-logan-vs-bmw-520-79-a.html)

Catani 17-11-04 17:19

:) Chiar si asa....2500 ti se pare putin? In fine ... nu e treaba mea ce face omu cu banii lui..Eu doar mi-am exprimat parerea :) Oricum sincer acuma...pot sa spun ca imi place de o mie de ori mai mult BMW-u lu Coobra decat Loganu ala tunat :).

COObra 17-11-04 19:34

multumesc Catani
acum fie vorba intre noi ....daca bagam eu 2500 de euroi in BMW .......
CE IESEA ?????????? :twisted: :twisted: :twisted:

tazmania 17-11-04 20:14

bmw-ul a fost conceput ca o masina cu aptitudini sportive pe cand dacia nu!!!si aici cred ca ar trebuii sa punem capat acestei discutzii...totusi ar trebuii sa ne\"mandrim\"cu un lucru la dacia noastra:e cea mai spatzioasa si mai ieftina masina din clasa ei,indiferent cat e de proasta sau de buna...

Catani 17-11-04 20:15

:lol: :lol: :lol: Coobra ..cu 2500 ...hmm.... ii faceai un update dragutz la BMW-u tau :) motorizare sau un face lift...oricum ar fi... ar merita banii...BTW eu sunt mort dupa seria 5 veche de la BMW....si de asta iti iau partea :twisted:

tazmania 17-11-04 20:19

nu intzeleg un lucru...de ce nu se vb si de dacia aia de la mare 1300 din 79 care a facut \"muci\"o serie de masini mult mai puternice si mai noi decat ea.sa intzeleg ca dacia aia face exceptzie de la regula? :lol: sa fim corectzi totusi!nu sunt fratzilor omul sa tzina partea daciei dar cand e vb de dreptate....trebuie sa recunoastem :twisted: si cand te gandesti ca avea totul original pe ea,motorul,cutia de viteze erau romanesti,dar modificate de propietar....astept si eu niste pareri despre asta din partea celor care stiu despre ce vb.....va salut pe totzi si sper sa ne vedem duminica pe pista :twisted: :twisted: :twisted:

Bestie 17-11-04 23:29

Acea \"Dacie\" nu stiu cat de \"Dacia\" mai era... dpdv al motorului!

tazmania 18-11-04 14:11

bestie avea motorul original de dacie doar ca era modificat de propietar....deci la urma urmei se poate face ceva si din motorul de dacie sau din cutia ei....asta ne-a demonstrat tipul ala :lol: :lol:

catalin rs4 18-11-04 14:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tazmania\"
bestie avea motorul original de dacie doar ca era modificat de propietar....deci la urma urmei se poate face ceva si din motorul de dacie sau din cutia ei....asta ne-a demonstrat tipul ala :lol: :lol:

dacia power :peace: :peace: :peace: sau pitesti power :peace:

yonutz13 19-11-04 22:03

vreau sa shtiu si yo daca avea ceva cai in plus acel logan si daca nu era cumva de 1.6. la aia tre' sa-i schimbi transmisia ca are un demaraj de mai bine te dai jos si o impingi. mai kool e un 206.sa fim sinceri.

Bestie 20-11-04 01:05

da, avea ceva cai in plus si, da, era de 1.6 motorul! Intr-adevar, e naspa cutia! Asta e! Iar cu 206-le... e normal ca e mai bun, ...dar care-i sensul afirmatiei ca 206-le e mai bun! A zis cineva ceva de vreun 206?

COObra 21-11-04 21:36

1 Attachment(s)
azi am papat la legale o lancia de 125 de cai
motor 2000cmc :lol: :lol:

SNap 25-11-04 08:09

Am observat ca s-a vorbit despre vechimea motorului pe acel BMW... dar la faptul ca Loganul nu avea rodajul facut nu v-ati gandit deloc. E diferenta intre o masina care iese din fabrica si una care are rodajul facut ... cu cel putin 30.000 KM
[/b]

Bestie 25-11-04 10:22

Da, dar chiar si cu rodajul facut... desi masina avea peste 1000 de km deja la mom. cursei, nu cred ca ar fi avut vreo sansa in fata BMW-ului. Cutia de problematica rau la Loganuri...

COObra 25-11-04 11:15

il astept si dupa 30.000km :twisted:

steph 25-11-04 19:41

fratzilor inainte sa incepetzi sa ** paici macar avetzi rabdare sa cititzi cele 10 pagini de mesaje ... si tazmania nu mai ** k multzi stau cu rable de 2-3000 si chestii dastea ... inceark sa te abtii de la comentarii dastea k oricum in toate daciile ninge si ploua si solnitzele dupa un an juma incep sa rugineask. ideea aici era k un logan care cik ar avea 114 cai ar fi trebuit sa faca acel bmw din 79 kre avea un motor destul de uzat probabil ... greutate mai mare etc.

asa k nu mai ridicatzi in slavi daciile si renourile facute pt. romania k sunt de tot ***u cu motoare facute la turci vai de ele ... si k sa nu zik nimeni k am basini de bmw in cap momentan am un break si dabea astept sa scap de el sa imi iau un tico sh ...

logan tunat sau nu oricum sux

bravo coobra

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning