![]() |
Re: 4TuningRO numarul 3 !
In Arad unde o gasesc...sa imi spuna cineva dak nu intro zi chiulesc de al scoala si dau ture prin tat Centru sa o caut si la tate benzenariile OMW..
|
sal...daca o gasit-o cineva din Tm sa-mi zica si mie unde pls...
|
da` prin sm ... se aude ceva ?
|
Sau BC...sau la bc ajunge la craciun :cry:
|
am luat de ieri revista8) ... de la o statie de benzina.. agip.. ;)
am intrebat vanzatoarea .. si mi-a zis ca o are... :lol: nr 3 ?..da .. a stiut si nr... super fata. :lol: mai alimentez de acolo ;) super revista.. ... poze cu oradea.. cu jjs (sasha cu oltcitul ) super.. si multi altii ;) felicitari si asteptam the next one |
Quote:
|
Shi prin iasi?
|
Bagati mare in statiile de benzina OMV si Agip, dar si la chioscurile Rodipet din intreaga tara. Eu am vazut azi la taraba in Piata Romana revista, deci este pe piata. Uitati-va dupa Loganul rosu tunat :lol: :lol:
|
Quote:
;) :)):d |
Quote:
|
se poate.. noi sa fim sanatosi... si mai putin off topic... ca vine hondaru' peste noi si sterge asta tot...
:) ;) |
Salut toti,
In Cluj inca nu a aparut la OMV, in Bucuresti l-am gasit acolo. Cautati-l la benzinarii.....................dar de ce nu este scos in evidenta pe raft? Aparitia noua sta ascunsa intre celelalte reviste, se pierde intre multe altele, si topgear este in fatza de doua saptamani ...... Gratian, trebuie sa faci ceva in sensul asta. :!: |
Cine stie mai exact cand apare after marketu????
|
precizare: care citeste articolul de styling, sa stie ca ma cheama Bogdan Urdea si nu Bogdan Udrea... (din pacate nu-s ruda cu d-na Elena Udrea :twisted: :lol: )
|
Re: Discutii despre 4TuningRO numarul 3 !
in sfarsit am facut si eu rost de revista ....
cand m-am apucat sa o citesc nu m-am oprit si deja am cam terminat jumate din ea :) foarte interesant |
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning