![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
Ace Axel ai comis-o in cel mai penal mod ... :D .... Ma refer la ultimele 2 poze:
Perspectiva din fata pare a fi Peugot 406 Coupe in fine aproape perfect ... Dar a 2 a poze vrea sa reprezinte masina din perspectiva spate ... Cea ce nu face .... Uita-te la aripa spate cat e de scurta in prima poza si cat e de lunga in a 2 a.... |
a precizat mai sus ca are memoria scurta ..deci nu mai tzinea minte cat de lung a facut spatele in primu desen ...este ace ? (hai ca te`am salvat si de data asta) :) :) :)
|
2 Attachment(s)
aveti dreptate... uite am pus o poza cu un peugeot 406 coupe mai jos si un spate disproportionat...
|
ace.. vez k ala nu e peugeot e nissan 200sx sau silvia
|
Quote:
|
Quote:
|
bah voi sunteti nebuni!?!?!??! E O SILVIA!!! eram sarcastic ....
|
1 Attachment(s)
o incercare: dacia sgm
pareri va rog |
arata destul de bine :)
|
1 Attachment(s)
inca una..cer scuze ca le pun una dupa alta dar tot asa le-am desenat...azi...una dupa alta...
imi spuneti si mie ce greseli fac (perfecta nu cre k e)? |
da ai dreptate... dar nu ai greseli majore... si depinde cum interpretezi .... roata spate e km iesita in afara....
incearca sa desenezi p foi albe.... sa faci liniile mai sigure... si pote si o hasura :) bafta si mai asteptam desene :) PS: desenezi dupa poze?! |
Quote:
da...iau poze de pe forum si incerc sa desenez dupa ele...astea sunt primele mele incercari mai serioase sa zicem asa... revin cu desene noi |
pai cred ca majoritatea le desenaza dupa poze...ca din amintiri e greu...tre sa fii prea bun si sa ai o memorie de invidiat;)
|
singura masina care am putut s`o desenez din "amintiri" a fost un renault 12(dacia 1300) ..si pot sa zic ca iesise destul de bine ...a mai fost o dacie papuc ...care intr`un final arata aproape ca un dric ..da semana super mult :)))
pheerya ...ceva prospatura de la tine ? :D |
din pacate nup...k n am prea avut timp...dar promit ca maine o sa aduc cva bun:D k tot o sa fie zilele francofoniei si n am cum sa ma plimb cu masina prin centru:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning