Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

Alkatraz 24-09-06 22:49

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

Ace Axel ai comis-o in cel mai penal mod ... :D .... Ma refer la ultimele 2 poze:
Perspectiva din fata pare a fi Peugot 406 Coupe in fine aproape perfect ... Dar a 2 a poze vrea sa reprezinte masina din perspectiva spate ... Cea ce nu face .... Uita-te la aripa spate cat e de scurta in prima poza si cat e de lunga in a 2 a....

LKS 24-09-06 22:57

a precizat mai sus ca are memoria scurta ..deci nu mai tzinea minte cat de lung a facut spatele in primu desen ...este ace ? (hai ca te`am salvat si de data asta) :) :) :)

Ace Axel 24-09-06 23:15

2 Attachment(s)
aveti dreptate... uite am pus o poza cu un peugeot 406 coupe mai jos si un spate disproportionat...

AK-ZER 25-09-06 12:25

ace.. vez k ala nu e peugeot e nissan 200sx sau silvia

pheerya 25-09-06 15:31

Quote:

Originally Posted by AK-ZER (Post 564454)

:lol: ti a zis o...lasa se mai intampla...

OmB* 25-09-06 16:16

Quote:

Originally Posted by AK-ZER (Post 564454)

na k eram sa ma gafez si eu .... eu ma gandem la poza din spate ... nici eu nu miam dat seama k nu e 406(poza din fata):lol:

Ace Axel 25-09-06 16:56

bah voi sunteti nebuni!?!?!??! E O SILVIA!!! eram sarcastic ....

CarGoVroom 25-09-06 17:37

1 Attachment(s)
o incercare: dacia sgm
pareri va rog

Ace Axel 25-09-06 17:47

arata destul de bine :)

CarGoVroom 25-09-06 19:10

1 Attachment(s)
inca una..cer scuze ca le pun una dupa alta dar tot asa le-am desenat...azi...una dupa alta...
imi spuneti si mie ce greseli fac (perfecta nu cre k e)?

Ace Axel 25-09-06 20:20

da ai dreptate... dar nu ai greseli majore... si depinde cum interpretezi .... roata spate e km iesita in afara....
incearca sa desenezi p foi albe.... sa faci liniile mai sigure... si pote si o hasura :)

bafta si mai asteptam desene :)

PS: desenezi dupa poze?!

CarGoVroom 25-09-06 21:21

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 564955)
da ai dreptate... dar nu ai greseli majore... si depinde cum interpretezi .... roata spate e km iesita in afara....
incearca sa desenezi p foi albe.... sa faci liniile mai sigure... si pote si o hasura :)

bafta si mai asteptam desene :)

PS: desenezi dupa poze?!

multumesc mult pentru sfaturi...
da...iau poze de pe forum si incerc sa desenez dupa ele...astea sunt primele mele incercari mai serioase sa zicem asa...

revin cu desene noi

pheerya 25-09-06 22:14

pai cred ca majoritatea le desenaza dupa poze...ca din amintiri e greu...tre sa fii prea bun si sa ai o memorie de invidiat;)

LKS 25-09-06 22:32

singura masina care am putut s`o desenez din "amintiri" a fost un renault 12(dacia 1300) ..si pot sa zic ca iesise destul de bine ...a mai fost o dacie papuc ...care intr`un final arata aproape ca un dric ..da semana super mult :)))

pheerya ...ceva prospatura de la tine ? :D

pheerya 25-09-06 22:36

din pacate nup...k n am prea avut timp...dar promit ca maine o sa aduc cva bun:D k tot o sa fie zilele francofoniei si n am cum sa ma plimb cu masina prin centru:lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning