![]() |
Re: Bmw 320d
Sa ai un seria 3 si ocazia sati pui jante de M nu cred ca as mai sta pe ganduri, dar nu teai gandit la un spoiler de m pe fata?
|
m-am gandit la mai multe, dar mai mult ma gandesc la un seria 5 modelul nou :lol:
|
Quote:
|
n`ai gusturi proaste...
cu 28-30.000euro iti iei un 530D de s`a terminat jmecheria :D |
Quote:
oricum.. mult succes :D te salut..si..mai vb ;) p.s. : mai da si tu un buzz :D |
performantza este... la un 530D cel putin..
fiabilitate... ar trebuii sa fie... putere... este din belshug... sa nu mai vb de un cuplu dupa resoftare.. >:) bani multi!?!? NU CRED... in comp cu concurentza... este mult mai ieftin... sper exemplu un A6 cu motor 3.0TDI este cu cel putin 3000-4000euro mai scump decat un BMW.... |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
am 1000 de ganduri si nu stiu ce sa aleg. 1. sa bag bani in masina pe care o am sa o aranjez putin 2. sa-mi cumpar un 525D de prin 2005 3. sa-mi cumpar o casa 4. sa-mi investesc banii in propria afacere 5. .... 6. .... 7. .... si lista ar putea continua Quote:
si yo te-am salutat slip, ne suntem datori cu 2 beri :) buzz da tu, ca la mine s-a stricat intrerupatorul :lol: intre timp astazi mi-am pus jantele pe masina, dar nu prea imi place cum vin. :( deci deja le vand. 1500 RON cu tot cu gume 235/40/17 imi cer scuze pt claritatea pozelor dar sunt facute cu telefonul. aleks te rog aduna tu toate posturile mele intr-unul singur |
Dau destul de bine jantele pe masina .... dar ... dak ar pi si putin coborata ar da si mai bn ;) oricum. ... frumoasa masina .. :)
P.S dadadaa seria 5 ala e misto :)) |
mie imi place cum dau jantele, dar cum marius e in continua miscare, nici accesoriile masinii(sau masina cu totul) nu stau prea mult p langa el :)):))
|
uff... tocmai cand vin eu in onesti....nu vad PYMp-ul cu noile jante! Sper sa am ocazia next time
|
Frumoase jantele, dar fiecare cu gusturile lui....
|
7 Attachment(s)
revin si eu cu ceva nou pe masina. :D si va mai urma...
|
Superba masina...astePtam noutati!!
|
ceva skimbari la bot, cu ocazia "incidentului" de pe pod?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning