![]() |
Re: Idei pentru exterior(Ford Taunus)
praf e cine?
mai bine vorbim pe PM..k aici te bat :oops: :lol: |
Intra un virus in mine... pana la urma nu scapa fordu' de compresor :yes:
:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=m_m7ighwAG4 |
Bravo..buna ideie ..frumoasa masina..:D
|
Daca te intereseaza un kit xenon la pret bun , da-mi un PM . Sau alte accesorii tuning , orice ai nevoie iti aduc .
|
Vesti noi : am gripat motorul :crazy:
Cu ocazia aceasta ii vine randul mai repede la modificari. Pistoanele de 2.3 le am deja (multumesc capricosti :-) ) Mai am nevoie de chiulase,galeria de admisie si carburator de 2.3 Daca stiti cumva un motor de 2.3 v6 (de pe sierra,granada,capri) intreg sau dezmebrat indiferent de stare.... :help: |
only sheet! da ce ai facut man, de lai gripat?
nasoala veste |
Probabil de la tenisii chinezesti se trage,in fine, acuma faptul e consumat :-) ,azi l-am desfacut,la o singura biela s-au incalecat cuzinetii si au macinat din maneton cam 2 cote de reparatie, ca prin minune vibroghenul e la cota standard si cuzinetii de fabrica.
Sapt. asta duc blocul la alezat pt pistoanele de 2.3 , mai astept un raspuns din TM pt un motor de 2.3 ,dupa care urmeaza chiulasele si comprimarea motorului. |
la asta de pe poetului nu ai incercat? avea el niste motoare de ford
|
Da, il stiu, de anul trecut tot l-am intrebat dar nu mai are asa ceva, se pare ca au ajuns piese de muzeu :lol:
|
ce sa zic? imi pare rau, spor la munca!:sad:
vezi chinezii astia nu is buni la nimic, nici baschetzi nu stiu sa faca, :pistoles: poate daca aveai de firma nu se strica! :):peace: |
De firma aveau doar numere mai mici ,banditii de chinezi m-au ademenit cu un 47 :lol:
Daca lucrurile merg bine, e posibil sa am luni un 2.3 in curte :drunk: |
Am un motor V6, 2.9L EFI,12v, 144 CP.
TEL.0723530740. Pret 100 EURO |
3 Attachment(s)
Multumesc pt ajutor ;) , m-am gandit cu ceva timp in urma si la varianta 2.9 cosworth 192cp (chiar am gasit unul cu tot cu electronica la 200euro) , dar pana la urma am inclinat tot catre old school (carburator).
Astazi am intrat in posesia 2.3-ului (multumesc florin_cars pt ajutor ;) ) ,deja e demontat,linia e ok,pistoanele si chiulasele la fel :D .Maine le duc la prelucrat :-) |
ma bucur ca e OK motorul :)
da, rapid te-ai miscat, cat am vb cu costi(pana la 15:30), cred ca tu ai facut bucati motorul :lol: |
5 Attachment(s)
Blocul motor si chiulasele sunt deja la prelucrat,pana atunci alte pregatiri :-)
:arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning