![]() |
Re: dacia alb negru
baeti vand leganta
|
Prietene, tu pentru ce ai facut topicu' asta? Ca sa vorbesti despre masina ta, despre BMWuri, despre Leganza, sau despre ce? Topicu' asta, dupa cum arata si numele lui, este dedicat masinii tale, Dacia alb-negru. Daca vrei sa vinzi ceva, ai la dispozitie 6 (sase) sectiuni pentru asta, iar daca vrei sa vorbesti despre BMWuri, sunt o gramada o topicuri dedicate pe forum.
Ai avertisment! |
Bai frate eram sigur ca trebuie sa zica ceva domnjul gabi era de asteptat asa si ca sa fiu on-topick sa pui poze cu masina cu noile lampi facute /l:D
|
Klingo, tu cu cine te certi tata ? Nu crezi ca ti-ai luat grade care nu-ti apartin ? Vorbeste gura fara tine cum canta cobzarii prin occident, asa ca du-te si trage-ti un glont unde trebuie si lasa-ne ! Nu ma scoate din sarite, ca asa cum ultima data ti-ai luat 5 zile ban, de data asta poti sa-ti iei permanent !
ABTINE-TE!!! |
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
eu cand am zis ce am zis nu m-a crezut nimeni... na poftim.... poze cu cele mai tari leduri? nu mai ai bateri la camera sau nu ai cablu de date? sau poate nu functioneaza blitzu?:lol::lol::lol: |
na ca am si bateri la camera taule o sa le pun chear acum
|
2 Attachment(s)
poze cu ledurile vechi si cu cele noi
momentan nu am facut decat ceata mai am stopurile si semnalizarile,si apropo taule pune si tu poze cu lampile tale dar aprinse nu stinse |
4 Attachment(s)
masina unui prieten ,ce parere aveti de VYC?
Taule Si In Curand Un Filmulet |
Marfa Ledurile :!:
Cat despre Dacia ai a cui mai e frate si aia ca nu prea are potentziual in momentul de fatza |
4 Attachment(s)
poze cu lampi spate cu leduri
cele di-n ainte nu prea se vedeau bine |
ma nu vreau sa fiu malitsios da' din poze arata a becuri, nu a leduri... sunt sigur ca in realitate e altceva da' de aici eu unul nu imi pot da seama...
|
Sunt Leduri Toata ziua stai linistit ca cunosc masina si pe proprietar si sunt leduri :!:
|
lucrez la ledurile de la pozitie si stop o sa fac poze cu geamurile desfacute ,am ramas fara talon azi de dimineata din cauza la folie,am folie pusa la lumar omologata si degeaba
am facut pe comanda 2 bari de torsiune de 24 mm o sa le montez zilele astea o sa pun poze |
achim asa nu iti dai seama ca sunt mai in spate ledurile si nu se vad ca sunt leduri ca reflecteaza din oglinda le la lampe pun poze cu geamurile de la lampi desfacute
|
Ceai facut mah cum de tziau luat talonul si unde ??
Ba dilau mai esti ma :D Vezi cum faci sa il iei inapoi ca e nasol asa :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning