![]() |
Re: Brichete si soldatei
foarte misto cele trei!!!
|
6 Attachment(s)
Inca o bijuterie de bricheta,imi pare rau ca pozele nu o pun in valoare cum ar trebui,BRASS No.5,are si ,,garaj'',lucrat din piele fina...
|
Doar bijuterii ai adunat...cate ai in total?
|
6 Attachment(s)
Quote:
p.s.bricheta MYON,MADE IN FRANCE,dupa un pic de sapat pe net,ambele pe gaz,am uitat sa precizez. |
Foarte productive duminicile tale Ovi...frumoasa bricheta aurie!
|
5 Attachment(s)
Astazi am luat aceasta bricheta,un BIC cat se poate de comun,dar carcasa in care se odihneste m-a dat gata,superba,iar scrumiera...nu m-am putut abtine sa nu o cumpar si pe ea,deosebita fata de majoritatea care in general erau simple...
|
Imi place de tine ca tii pasul...eu somez la greu!
Frumoasa bricheta dar imi fug ochii la scumiera:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Fotografii cu cele două Zippo-uri din seria limitată Lucky Strike din '99:
Prima e cea primită cadou iar a doua e cea pe care am găsit-o după lungi căutări. Ambele sunt fabricate īn noiembrie 99 şi sunt modele identice, doar că a doua este "mint in box". Ştie cineva de curiozitate cāt valorează acest exemplar nou? Nu o vānd oricum, dar am găsit pe e-Bay model tot gravat Lucky Strike din 2008 cu 110$, dar din acesta identic cu al meu, şi cu cutia de carton, nu am găsit, sunt chiar curios. |
Arata tare bine asta noua..
Pe Ebay sunt multi flamanzi Sergiu.. |
3 Attachment(s)
Inca doua,prima a asteptat o insotitoare,si a venit,ZIPPO,cu un model foarte frumos,urca rapid in topul favoritelor intre ZIPPO,si cum nu am multe ,nu e greu de facut un top.
|
Arata tare bine Zippo..
|
1 Attachment(s)
salut, ma poti ajuta cu o evaluare la aceasta bricheta,nu am gasit nimik pe net,vechime si un pret aproximativ,mersi anticipat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning