![]() |
Re: E36 - 318 is
;) cu de toate............
|
am fost la vulcanizarea aia! vrea350e pe ele si una dintre ele a fost sparta si sudata!
|
liviule ai o shaorma ca ti ai dat interesul dar sudate nu iau la pretul asta.viseaza la pretul ala daca e sudura pe ele.mersi mult de tot liviu.
in continuare caut jante style 32 model alpina pe 17 cu sau gara gume. dau la combinatie jantele mele rh topline si diferenta de 100 euro.bucuresti,dambovita,arges,ilfov,dolj. |
Quote:
|
sincer pretul e mult prea mare,la banii astia le iau impecabile si cu gume pe ele.:lol:
|
pe 18 sunt prea mari?
|
da sincer sunt prea mari,pisicuta asta are motor micut( 1.8 is) si o sa traga greu de ele si sincer cam adio distractie cu ea....
caut 17......... |
eu leas da pe ale mele la schimb pe ceva cu buza,tot pe 18 eventual 19 dar nu stiu cum o sa traga masina cu 19 (E39 525i)
|
7 Attachment(s)
ceva poze cu jantele tale......
cateva poze facute acum pe seara cu pisica.............:lol: si un filmulet cu pisica 1.8 is fara blocant si roti pe 17:oops: |
is pe leptop,uitate la BMW ''masina mea seria 5'' ''E-39'' sunt pe prima pagina...au zgarieturi dar in rest is foarte ok. daca sti pe cineva interesat anuntama si pe mine.
P.S aici is preturi bune la jante pe 17 si gasesti si raritati(alte preturi) daca vrei iti daun un o pagina web cu tot felu... |
O chinui aiurea in clip :cry:
|
ozn daca le dai un polish la jante vor arata foarte bine....de ce nu iti plac totusi?:)
|
nu stiu.....ce ziceti sa ii pun pe 18?style 32 dar pe 18?
o sa imi atinga? ceva sfaturi va rog.:rolleyes2 |
daca iti pui motor mai mare atunci da...... dar cu 1.8 IS nu iti va mai trage la fel de bine masina ca acum daca ii pui jante de 18" + sigur o sa iti atinga + mai multe dezavantaje cu gropile din romania
|
Ma da tu vrei neeaaparat sa schimbi jantele ? lasale frate pe astea ca arata destul de bine ... trebuiesc doar reconditionate !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning