![]() |
re: Jetta mk3 1.8gt
Oglinda la far e vopsita, sticla nu, iar grila e vopsita negru lucios!
Frumos si vento tau!!! |
Quote:
|
la noi nu am gasit nimic pana acum. pe ebay sunt o gramada, userul de la care am luat poza are 3 la vanzare sau ma rog, avea!
|
4 Attachment(s)
Cateva poze primite de la un prieten!!!
|
Quote:
am pe cineva in anglia care le-ar putea comanda si ulterior sa le aduca in tara. ms |
Gasesti in america daca dai search pe ebay jetta sau golf mk3 o gramada de cotiere.
poti sa scrii arm rest mk3, sau cup holder jetta mk3, sunt simplu de gasit dar vezi ca sunt mai multe modele. Sunt cu suport de pahare sau fara si sunt si cu buton deschidere portbagaj sau fara. O sa gasesti oricum daca ai sa cauti !!! |
ceau.poti sa-mi spui si mie de unde ai luat ornamentul din bara fata de langa semnalizari.vreau sa pun si eu ca arata mai bine decit cu alea ce am eu
|
Le-am luat de la cineva de pe forum, le-am cautat ceva timp!
Nu stiu unde sa te indrum daca vrei si tu dar am mai vazut la un coleg aici (Sj 82 GMA) poate te indruma el! |
Uite aici la noi pe forum https://forum.4tuning.ro/468-tuning-e...ctoarelor.html
sau in alta parte http://www.design-tuning.ro/index.ph...da44df5b2d50b1 Si apropo frumoasa masina George. |
Multumesc, o sa fie si mai frumoasa din primavara, am un sac de bunatati cumparate pentru ea!
Da-i bataie si tu cu a ta sa ma ajungi din urma! |
Salut.
Ce modificari vrei sa faci din primavara ?! Ai renuntat la botul de golf ? Bafta ! |
N-am renuntat. Am totul pregatit! Faruri mk4 look cu lupe de a4-b6, grila fara semn si capota cu badboy + pe spate portbagaj csl si suport numar patrat de america!
Pe langa asta trebuie sa-i polisez buzele la jante, sa-i montez stropitorile la faruri, si sa-i fac o revizie de primavara ca am un sac de piese cumparate! |
Quote:
Ai planuri mari ! Nu te-ai gandit sa o faci o singura culoare ? |
M-am gandit de vreo cateva ori si la lucrul asta, dar cred ca a doua culoare e tot farmecul ei deocamdata, si e si trecuta in talon doua culori gri, albastru!
|
2 Attachment(s)
A trecut cam multa vreme de cand nu am mai postat pe aici. In tot timpul asta tot ce am facut la masina sunt doar kilometri!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning