![]() |
Re: Passat - 1.9TDI
Scrie hamann pe ele..si asta e tunner de bmw...si mercedes dar par a fi mai mult de bmw,in fine..punele pe masina..
|
pai asa e dar daca distanta e de 112 pot sa fie si de logan ca merg pe passat :)) azi am pus 2 pe spate dar nu am avut aparatul la mine sa le fac poza..
|
frumoase roate:lol:
o sa vina bine pe passat,nu conteaza ca scrie hamman pe ele o sa vina ca o manusa pe passat |
le-am pus dar am uitat aparatul in masina,am pus si distantiere pe spate dar imi atinge putin,trebuie sa ridic masina 1 cm si sa trag putin aripa.. Dar cu distantiere arata senzational,adica ET18 si 8.5j.
|
Quote:
|
Quote:
Frumoase rau jantele, vrem poze:twisted: |
2 Attachment(s)
Quote:
Gata,le-am pus si pe masina sa nu mai fie discutii ca nu merg/sunt bune etc.. :) |
6 Attachment(s)
am reusit sa pun toate rotile,mi-am gasit in ograda si niste gume bune si cred ca in curand ii trag niste folii ca simt nevoie tot mai mult.. Am pus si distantierele pe spate,aproape ca imi freaca dar o sa mai ridic cativa mm din suspensie sa nu fie probleme.
|
frumos tare Passatul...si pe celelalte le stiu...la fel de frumoase si ele...succes pe viitor...:-)
|
O coafeaza de minune aceste jante!:twisted:
|
Da,foarte frumoase jantele..si uite ca se si potrivesc:oops:..
Folia pe geamuri cand? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Sa fie dark black:bat:
|
O husa de capota ar coafaoo bine de tot !
Bafta ! |
Clar ca o sa fie all black,nu stiu de husa dar am pus ochii pe o prelungire misto pentru bara fata,niste praguri, un eleron pentru luneta si jos la portbagaj un fel de 'eleron' ce vine deasupra la bara spate sa fie toata in linie.. dar toate astea mai fac vre-o 500 euro total si ma gandesc si eu merita sa arunc banii pe plasticurile astea optice ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning