Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

laurentiu_tim 13-09-07 14:47

Re: Club astra bertone

frumos ala negru,la prima vedere zica ca i stock da cand te uiti mai atent spate schimbate stopurile care dau f bine cu culoarea masini,si cele duoua tevi de esapament f frumos scoase in rest i stock frate :D :D :D hai bafta

laurentiu_tim 13-09-07 14:49

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1096800)
las cauciucuri si astea ,ce motor are?:D

nebuno totusi ce motor are?:D :D :D :D

criss4u 14-09-07 14:21

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1096800)
las cauciucuri si astea ,ce motor are?:D

are 2,2 l ev skimbata filtru am in jur de 180 cai pe ea aproximativ

algorunescu 14-09-07 14:25

Quote:

Originally Posted by criss4u (Post 1100071)
are 2,2 l ev skimbata filtru am in jur de 180 cai pe ea aproximativ

Ce ai schimbat la motor ca s-o aduci la 180cp ? Daca o pui pe un dyno sa ne spui si noua cat iti ies exact ca sunt curios. Am un prieten tot cu 2.2 care cand a pus-o pe dyno a aflat ca de fapt cei 150cp sunt aprox 130. Sa-l incurajez si pe el nitel ca se poate mai bine :).

criss4u 14-09-07 14:30

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1097970)
Oki, poate nu e cazul sa-ti tai elanul dar ai zis accepti si critici.

Ceea ce posezi tu este un automobil in editie speciala si aici ma refer sctric la ceea ce scrie pe pragurile tale ~Linea Blu~ dar .. exista si un dar :)
Datorita faptului ca este mai speciala nu inteleg de ce tu ai incercat sa o faci si mai speciala. Si uite de ce:

(1) Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau si te rog sa ma intelegi ca nu o spun neaparat in semn de critica, dar nu mi se par binevenite intr-o masina de 150CP ce poarta insemnul Carrozzeria de Nuccio Bertone niste cruciulitze asezate una in spatele celelilalte pe toata latimea parbrizului. Si eu sunt credincios si chiar am in masina o iconitza, dar nu este la vedere (si nu ca mi-ar fi rusine cu ea, doar ca nu ii gasesc un loc adecvat). Chestii de genul asta lipite pe parbriz am vazut doar la taximetristii aia gealatzi de prin rahova si nu cred ca este si cazul tau, fiindca un gealat nu stie ce e ala un bertone, pentru el exista numa' "mertzan" si alte masini.

(2) Iarashi mi se par kitch-oase aeratoarele cromate din bord. Nu mi se pare ca se asorteaza cu nimic, mai ales ca Opel-ul Coupe Bertone nu vine din fabrica cu ABSOLUT nimik cromat, de ce i-am pune noi ceva???

(3) Am vazut pe strada un bertone care avea lipit pe spate un sticker interesant ~ Bad azz boyz riddin' big azz toyz~. Bertone are un big ass in toata putearea cuvantului, drept pentru care mi se pare adecvat pentru ea un eleron fishtail sau M-style, sub nici o forma unul Daytona sau DragCar, imens, din metal, asa cum il ai tu. S-ar potrivi mai bine unul subtil, vopsit in culoarea caroseriei.

(4) O prinde bine grila, dar pentru bertone as considera mai potrivita una tip fagure, mai speciala ...

(5) Pirelli scris pe cauciucuri cu creion special ... :rolleyes2

Acum pareri pro (in sfarsiiiiiiit :D )

Imi place culoarea de linea blu si scaunele Recaro in combinatie de alcantara blu cu piele neagra.

Volanul sport all black - super de gust!

Imi place cum da carbonul ala pe consola centrala, mai ales ca la tine e si practic fiindca am cazut ca fostul proprietar lipise ceva acolo si se vedea nashpa. (apropos, in partea de sus, nu reflecta partea lucioasa in parbriz atunci cand e soare???)

Iti doresc sa ai parte de ea si cat mai multi km fara incidente. Iar daca vrei sa imi urmezi sfaturile/criticile legate de "tuning", incearca sa arunci un ochi aici www.seorom.ro/bertone - Asta este ceea ce eu numesc tuning subtil si cu gust!

Stima si astept sa ne vedem la intalnirile Bertone!

Adrian

ms pt sfaturi pt ca nu le consider critici , cruciulitele kiar acum cateva zile le-am dat jos:D , iar partea acea lucioasa nu reflecta kiar delok in parbriz , eu am avut un eleron mic subtil dar nu mia placut delok sincer, (fiecare cu gusturile sale) , iar chestile cromate le-am pus pt ca se asorteaza f bn cu clantaul de la usa care este si acela cromat , ms inca o data si , sper si eu sa ne vedem la intalniri

laurentiu_tim 14-09-07 14:32

180 cam greu da 160 hais a fiu indulgent sa zic :D :D oricum frumoasa masina numa dai spoileru ala mare jos pune unu finutz,in rest schimbai cd-playeru :D :D

criss4u 14-09-07 14:34

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1100094)
Ce ai schimbat la motor ca s-o aduci la 180cp ? Daca o pui pe un dyno sa ne spui si noua cat iti ies exact ca sunt curios. Am un prieten tot cu 2.2 care cand a pus-o pe dyno a aflat ca de fapt cei 150cp sunt aprox 130. Sa-l incurajez si pe el nitel ca se poate mai bine :).

sa iti spun sincer am avuto pe un dino la prisam a fost un show room auto , era am skos din ea 178 cai am skimbat injectoare , evacuare si filtru , ea din stok are fix 147 hp, nu am chip tuning pt kan us deacord cu asa cv pe ele , le distug, probabil masina prietenului tau e cam obosita nu stiu ce sa iti spun eu am 40 mii km cu ea , stima!

algorunescu 14-09-07 14:37

Misto. Felicitari atunci. Asta e in mare defectul motoarelor de 2.2, ca desi sunt mari si foarte fiabile, nu ofera cine stie ce putere stock. Ai reusit s-o duci la 180cp si s-o faci o masina mai serioasa. Bravo.

criss4u 14-09-07 14:38

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1100126)
180 cam greu da 160 hais a fiu indulgent sa zic :D :D oricum frumoasa masina numa dai spoileru ala mare jos pune unu finutz,in rest schimbai cd-playeru :D :D

am avuto pe dino , am si rez de la ea , in fine, am un dvd layer si moonitoare woofere etc , dar nu am avut timp sa ma duk sa le pun si nu am gasit nici o firma klumea

criss4u 14-09-07 14:41

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1100143)
Misto. Felicitari atunci. Asta e in mare defectul motoarelor de 2.2, ca desi sunt mari si foarte fiabile, nu ofera cine stie ce putere stock. Ai reusit s-o duci la 180cp si s-o faci o masina mai serioasa. Bravo.

sincer is multumit dar totusi am cautat pe mobile.de una asemanatoare pt ka iubesc linea blu' dar vr una turbo, multa lume se kam plange de turbo ca , cik mananka mult si se strika turbina des , nu stiu c sa zi:(...mai noi ma gandeam la un gtc

laurentiu_tim 14-09-07 14:41

fain asa,na oricum bafta la ce mai modifici si nu uita de spoileru spate nu prea da bine ;)

criss4u 14-09-07 14:43

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1100158)
fain asa,na oricum bafta la ce mai modifici si nu uita de spoileru spate nu prea da bine ;)

ms am avut unul mic si nu prea vedeam in oglida retrovizoare:D , arata altfel cu unu asa pt ka are un fund masiv:), apropo ai idee stopurile de astra normala se potriveste la astea ale nooastre>??
ma refer la cele clare , stima!

laurentiu_tim 14-09-07 15:05

nu nu se potrivesc,apropo de motor eu am 2.0 turbo si nu am de ce s ama plang,dupa ce iam schimbat consumabilele consumu o scazut de la 13 la 11,5-12 chiar nui mult pt 190 d caiturbo are viatza parca acum so nascut :D

criss4u 14-09-07 15:16

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1100225)
nu nu se potrivesc,apropo de motor eu am 2.0 turbo si nu am de ce s ama plang,dupa ce iam schimbat consumabilele consumu o scazut de la 13 la 11,5-12 chiar nui mult pt 190 d caiturbo are viatza parca acum so nascut :D

hmm naspa ca nu se potrivesc are careva idee unde pot gasii?? pr bertone coupe?? .....daka e asa in fine si dupa noroku amului pana la urma , stiu multi kare merg cu bertone 2 t si au turbinelee stricate , mai mare rusinea:D, dar sau cam skumpit si in germania , nemti astia au simtit gustu banilor:))

algorunescu 14-09-07 15:34

Tot umbla zvonuri ca bertonele turbo sh sunt proaste, obosite si alte prostii de genul. Am avut si eu discutii in contradictoriu pe alt forum cu niste persoane pe tema asta.
Daca stii sa o verifici inainte sa o iei sau e persoana de incredere n-ai probleme cu ea. Eu am luat-o de la al doilea propietar. E adusa de anul trecut in ro. Tin sa spun ca motorul este impecabil (termen folosit de mecanicul care mi l-a desfacut sa-l verifice dupa ce am luat-o). I-am facut si chip tuning (stage 2 - aprox 230cp) si zboara (asta pt aia care zic ca sunt obosite). Media in Buc, dupa tuning, este de 12% cu traficul infernal care se stie. Ador masinuta asta din toate punctele de vedere si o recomand cu caldura oricui intreaba.
Ca chip tuning-ul este daunator, iar este un zvon. Eu am si stiu multa lume care are facut si probleme sau nemultumiri n-am auzit sa fi avut vreunul. Depinde de cat se pricepe cel care ti-l face. Oricum tu ai motor aspirat si nu stiu cat te-ar ajuta chip-ul. Se face in general la motoare cu turbina.

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning