Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1100-- (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/21316-dacia-1100-a.html)

Tanase Daniel 26-09-06 21:47

Re: Dacia 1100--

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 565608)
Da...dar vai .... consum pana la Pitesti 15 litri de benzina.....aoleu....raman fara bani de paine....d-nul Tanase....ar trebui sa fie o relaxare sa mergi intr-un grup de masini in drum spre o intalnire....dar nu...ca se mai adauga 250 de km la kilometraj....

Mosu'.... ce s-a intamplat...????? Esti cam nervos.......Eu zic sa-ti faci o cafea, poate cine stie te calmeaza:D :D :D :D

SUPAPA_Jr 27-09-06 15:44

nu...eu doar vreau sa inteleg...mie cei de pe 1100 forum m-i s-au parut destul...de fapt nu destul....foarte sociabili...si nu stiu cum de dv tot timpul iscati cearta...eu au cerut doar un drum....si nu cred ca e rau

Tanase Daniel 02-10-06 12:28

Mai Piston......:D am mai zis si o repet : aici nu se discuta ce se intampla pe alte forumuri chiar daca userii sunt aceiasi.Va rog sa respectati topicul pe care postati.Eu zic ca aceste discutii lipsite de importanta nu au nimic in legatura cu tuning-ul si punct.Fiti intelegatori.Astept idei despre tunat dacii 1100 orice idee cat de trasnita.:D :D :D

-----------NU MAI POSTATI OFF TOPIC!!!-----------

Tim 02-10-06 15:35

....Domnu Tanase Daniel mai vizitatzi forumu din iasi !

Tanase Daniel 11-10-06 16:14

Quote:

Originally Posted by Tim (Post 572284)
....Domnu Tanase Daniel mai vizitatzi forumu din iasi !

Sigur ca da....

B22LPC 12-10-06 13:39

Domnul Tanase este un pusti de 21 de ani, si nimic din ceea ce spune nu este adevarat. Acest om nu merita nici o atentie, este un om de nimic. Nu il mai luati in seama, chiar nu vedeti ca nu este cel care se afiseaza?

Tanase Daniel 14-10-06 13:38

Si ce vrei sa demonstrezi cu asta....:shock: :shock: .Sunt liber sa afisez la avatar ce varsta vreau.Poate am 21 sau poate am 54 sau 100 de ani.Ce-ti pasa?!Se pare ca pe forum dacia 1100 sunt numai tampiti, cei drept condusi de un gaozar.:D :D .M-am cam saturat de atacul asta la persoana.Cum spuneam nu mai postati off topic,iar carcotasii de pe forumul dacia 1100 sa posteze acolo aceste aberatii care nu au nici o legatura cu tuningul.:lol:
Dupa cate stiu eu, te inscrii pe un forum pentru a purta discutii civilizate, nu sa te iei de oameni aiurea.

Lao 14-10-06 13:57

Arată foarte bine maşina. Nu m-am uitat decât pe prima pagină aşa că nu ştiu dacă i-ai mai făcut alte modificări, dar sincer nu se pretează la modificări exterioare, e păcat de ea.

Să o stăpâneşti sănătos! ;)

Tanase Daniel 14-10-06 14:26

Multumesc frumos Lao.Cam ai dreptate nu prea ai ce sa-i faci la exterior ca sa arate mai bine.Risti sa o incarci cu spoilere si alte elemente de caroserie care s-o ''urateasca''.De aceea m-am decis s-o las asa la exterior.

B22LPC 15-10-06 10:50

nu Tanase, nu ai priceput ideea de baza: minciuna si trufia ii alunga pe cei din jurul tau. tine minte asta! Nici nu avem nevoie sa intrii pe forumul nostru, pentru ca pe noi nu ne intereseaza ce mp3 ai mai pus pe masina, sau ce sistem de alarma cu senzor bizonic ai tu pe 1100.....:))))))) ori fabule carburatoristice si cai putere sezonieri.....

B22LPC 15-10-06 10:54

Noi nu dorim decat sa tinem vie imaginea acestei masini, sa o valorificam asa cum este ea, nu sa facem o BLASFEMIE. Exista si ideea de modificare, binenteles, insa aceste modificari dorim sa fie facute in spiritul epocii acestei masini. Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc, cu asta cred ca am spus destule.

Stii cum e vorba aia, Tanase: cand mai multi spun ca esti beat, gandeste-te nitel: poate chiar esti! (ca sa nu ma exprim altfel)

Tanase Daniel 16-10-06 08:37

Baiatule eu zic sa te duci la doctor. Dar cred ca nu exista leac pentru tine sau pentru prostia ta.Cred ca daca s-ar inventa un premiu ptr prostie ai fi mereu pe primul loc.Nu intelegi ca nu ma intereseaza caricatura aiai care o numeste tu forum.Toate datele care le ai tu acolo se gasesc pe net aduse cu copy si paste.Nimic din ce e acolo nu e interesant sau de actualitate.E monoton forumul ala.Tin sa anunt ca B 22 LPC este administratorul forumului.
Ti-am mai spus sa fii sanatos cu forumul ala si ma ma lasi in pace.Chiar nu intelegi sau esti prost?
Si nu mai posta tampenii off topic!!!!!!!!!!!!!!

B22LPC 17-10-06 09:55

Tanase, din moment ce pana si Bogdan Coconoiu, din RETROMOBIL cat si alti membrii Retromobil intra pe forum, eu zic ca nu e o porcarie....nu uita, suntem noi toti cu 1100, si ne e bine asa cum suntem. Forumul nostru a fost un start, o idee, sa vedem daca functioneaza. Deja suntem 1100 CLUB ROMANIA, ramura a RETROMOBIL, asa ca te rog sa te mai documentezi :)

REPET: nu am nimic impotriva tuningului, dar, fa-l in conformitate cu standardele vremii masinii, altfel iese o tiganie. Studiaza revistele AUTOTURISM, sudiaza brosurile vremii, vorbeste si tu cum am facut si noi cu Batranii care vorba lui SGM "alergau in coasta". Ma refer la Eugen Ionescu Cristea, Ion Garjoaba, cat si nea Nicu Iordache, care are singurul R 12 Gordini din Romania, pe care l-am vazut cu ochii nostrii de curand alergand pe circuitul AMCKART Tunari.... Tu de ce nu ai venit? ca doar s-a anuntat pe toate forumurile....iti spun eu: pentru ca nu esti cine spui ca esti, si pentru ca....masina ta...in fine, mai bine ma abtin, totusi astea sunt informatii confidentiale:)

Poti sa urlii, poti sa scrii ce vrei pe unde vrei despre mine, sau despre noi. Ma si NE doare fix undeva.:)

Scuze anticipate pentru cei de pe acest forum, tineti-o tot asa, aveti tot respectul si admiratia noastra!

TufY 17-10-06 10:26

LPC hai frate cu informatiile alea confidentiale :D sa stiu si eu ca sunt curios si nu vreau sa mor fara sa stiu :D ca se anunta o dezvaluire senzationala despre tanase .............:D:D:D de mult nu am mai citit pe aici, oricum ultima oara cand am citit tot se certa cu cineva dar sunt mandru sa va anunt ca eu sunt primu cu care s-a certat pe acest forum :D:D asa ca eu as avea intaietate :P

Tanase Daniel 17-10-06 13:37

Sal' tufy........imi cam lipseai.Ba LPC mai du-te dracu' cu forumul tau si cu gainariile astea.Ce dracu' ca transforimi dicutia asta in telenovela.Da gata, frate....lasa-ma in pace.Si nu-ti mai da importanta cu nush cine mara scula de bascula care n-a auzit de mine.Care-i problema ta ?!; ca esti si prost si tampit?!....Nu intelegi sa incetezi dracu'........sau vrei o schita.Am inteles ca esti obsedat de masinile astea da mai lasa-n durerea mea cu aberatiile tale.
Du-te si fa-ti o statuie in cinstea daciei asta 1100 care tot o ridici in slavi.Iar tampenia aiai cu modificat in spiritul epocii...chiar esti tampit.....ce frate in 69' cand s-a fabricat exista tuning......citeste dracu definitia tuningului si dup-aiai posteaza.Cum vrei s-o tunez...sa-i pun radio Tranzistor sau becuri galbene de ceata, ca sa fie in spiritul epocii...
Ti-am spus si o repet ai griuja de adunatura aiai care o numesti tu forum si lasa pe altii in pace cu ...citez ''BLASFEMIILE'' tale.Hai ca esti chiar amuzant....auzi frate...blasfemie....oi fi vreun fanatic religios :D :D :evil: :evil:

All times are GMT +2. The time now is 18:30.

- Copyright 2026 4Tuning