Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - Old school 85' , 1.6 Turbo Diesel + Intercooler (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/21279-golf-2-old-school-85-1-6-turbo-diesel-intercooler.html)

dubmaniacks 06-02-07 21:02

Re: vw golf 2... in progres

1 Attachment(s)
grila fatza cu pleoapa :) vine vopsita sapt asta impreuna cu barile de gti ... care trebuiau revopsite ... :D nu ai ieshit asa cum am vrut ...

Mihaitza_tdi 06-02-07 21:14

Va arata super cu grila si pleoapa...nu mai vb de barile de GTI!;)bafta in continuare!

dubmaniacks 06-02-07 21:19

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 735186)
Va arata super cu grila si pleoapa...nu mai vb de barile de GTI!;)bafta in continuare!

mersi :) ... maine vine interioru ... cel stock pt moment ... si dupa asta barile ... dar mai intai tre` sa fac ceva cu motoru ...

dubmaniacks 06-02-07 21:22

am fost astazi la R.A.R si cika nu se poate ... dar nu am mers cu toate puterile ... sa zic asa ... maine mai incerc dar merg cu unchiul meu :P si 70% ca se rezolva treaba ... si ramane DIESEL POWER (FUM..."PUTERE" ... si cel mai important 6kilograme pe% :D ) ... o masina de invidiat ... :D

dubmaniacks 06-02-07 21:31

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 735186)

multumesc DOmnului Robi pt pleoapa :)

balann_jointt 06-02-07 23:33

ziber cat a costat pleoapa?????

claudiu lucian 07-02-07 08:33

cat ai dat man p manerele d mk 3? ii sta bine si crek snt si mai rezistente decat alea d 2;)bafta

akagiovanni 07-02-07 10:06

:)uite cine si-a tras o masina rosie ca focul:Psa o stapanesti sanatos inca o data si sa ii fie de bine.imi place culoarea:D

dubmaniacks 07-02-07 10:14

Quote:

Originally Posted by akagiovanni (Post 736019)
:)uite cine si-a tras o masina rosie ca focul:Psa o stapanesti sanatos inca o data si sa ii fie de bine.imi place culoarea:D

mersi mersi :D ... dar asteapta sa vezi masina gata echipa`ta :D

ruller 07-02-07 10:39

sal...super tare treaba pe care ai facut-o ...100% rescpectele mele...bafta in continuare..culoarea e mortala !!!

GL91ANB 07-02-07 12:25

foarte frumoasa culoarea :)
Felicitari pentru masina :D
-sa ne tii la curent cu ce se mai intampla si mai asteptam poze :P
-sa ne spui dak reusesti cu omologarea motorului
Numa' bine in continuare :D

dubmaniacks 07-02-07 20:59

6 Attachment(s)
sa incepem ... astazi am facut lucruri de *** ... gen spalat mocheta ... jante`le echilibrate + 1 set de gume profil ploaie ... probat pleoapa ... chede`re ... faruri`le ... etc lucruri d`astea de *** :D ... maine sper sa reusesc cu interioru :)

dubmaniacks 07-02-07 21:01

Quote:

Originally Posted by Spiridushu (Post 736263)
foarte frumoasa culoarea :)
Felicitari pentru masina :D
-sa ne tii la curent cu ce se mai intampla si mai asteptam poze :P
-sa ne spui dak reusesti cu omologarea motorului
Numa' bine in continuare :D

mersi mersi :D :D :D

P.S. ... am fost astazi cu unchiul in leg cu omologarea ... si cika primesc raspuns de DOMNUL ******* saptamana viitoare ...

dubmaniacks 07-02-07 21:03

Quote:

Originally Posted by ruller (Post 736087)
sal...super tare treaba pe care ai facut-o ...100% rescpectele mele...bafta in continuare..culoarea e mortala !!!

man mersi :D sper sa faci treaba la OPEL cum trebuie si sa ai rabdare ... cum eu nu am avut :D ... :D nu pot sa zic altceva decat bafta :) ... si sper sa`ti placa masinutza cand va fi cu barile de gti ... + jante`le oldschool spitate :)

P.S. Respect

claudiu lucian 07-02-07 22:13

o sa arate super bne cu barile d gti, buna alegere. dak ii poti astupa semnalele din bara si sa-i pui o "buza" d vr6...ar fi minunat

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning