![]() |
Re: vw golf 2... in progres
1 Attachment(s)
grila fatza cu pleoapa :) vine vopsita sapt asta impreuna cu barile de gti ... care trebuiau revopsite ... :D nu ai ieshit asa cum am vrut ...
|
Va arata super cu grila si pleoapa...nu mai vb de barile de GTI!;)bafta in continuare!
|
Quote:
|
am fost astazi la R.A.R si cika nu se poate ... dar nu am mers cu toate puterile ... sa zic asa ... maine mai incerc dar merg cu unchiul meu :P si 70% ca se rezolva treaba ... si ramane DIESEL POWER (FUM..."PUTERE" ... si cel mai important 6kilograme pe% :D ) ... o masina de invidiat ... :D
|
Quote:
|
ziber cat a costat pleoapa?????
|
cat ai dat man p manerele d mk 3? ii sta bine si crek snt si mai rezistente decat alea d 2;)bafta
|
:)uite cine si-a tras o masina rosie ca focul:Psa o stapanesti sanatos inca o data si sa ii fie de bine.imi place culoarea:D
|
Quote:
|
sal...super tare treaba pe care ai facut-o ...100% rescpectele mele...bafta in continuare..culoarea e mortala !!!
|
foarte frumoasa culoarea :)
Felicitari pentru masina :D -sa ne tii la curent cu ce se mai intampla si mai asteptam poze :P -sa ne spui dak reusesti cu omologarea motorului Numa' bine in continuare :D |
6 Attachment(s)
sa incepem ... astazi am facut lucruri de *** ... gen spalat mocheta ... jante`le echilibrate + 1 set de gume profil ploaie ... probat pleoapa ... chede`re ... faruri`le ... etc lucruri d`astea de *** :D ... maine sper sa reusesc cu interioru :)
|
Quote:
mersi mersi :D :D :D P.S. ... am fost astazi cu unchiul in leg cu omologarea ... si cika primesc raspuns de DOMNUL ******* saptamana viitoare ... |
Quote:
P.S. Respect |
o sa arate super bne cu barile d gti, buna alegere. dak ii poti astupa semnalele din bara si sa-i pui o "buza" d vr6...ar fi minunat
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning