![]() |
Re: Cielo BH 18 BSV
Va tzine :)nu ramane asa.Masina luni intra pt mici modificari in garajul "high stage tuning".A si astazi i`am pus incaltzarile terminate,deocamdata pe spate doar...ca pe fata mai am o janta de terminat.Voi reveni cu niste poze.
|
Nu pocneste chitu de fibra daca e dat bine.umple cat de mult si doar finisezi lejer cu chit simplu. La mine si-a luat si o stersatura bara (nu stiu cat de tare doar am gasit urme) si nu a crapat.
|
3 Attachment(s)
Se lucra...Bara&fata spate clean,au fost date jos de pe masina,si pregatiri pt BBLook.Acum se usca fibra pe ea.Voi reveni..
|
hai ca e buna treaba:D
asteptam rezulatul final8) |
flex makita.... un inceput promitator.
|
1 Attachment(s)
Prinde forma... incet.. :D.Voi reveni cu poze mult mai clare si detaliate,asta fiind facut in graba cu tf.Vedem la final ce iese,eu sunt multumit d forma.. si d cum da bb acesta pe masina.
|
3 Attachment(s)
Am adus masina acasa... in sf.Mai este nevoie de finisari si vopsire.Grila va fi neagra sa dea mai bine cu farurile.
Poze cu etapele.. |
pur si simplu.. No Comment !! felicitari.. a iesit bestial
|
Quote:
Sincer...nu ma asteptam ca masina sa ajunga in stadiul asta :oops:, felicitari pentru munca depusa, arata foarte bine ;). |
Periculos soferul:))
Felicitari a iesit vis. |
prea periculos arata:D
zici ca e photoshop, asa reala e treaba |
.. arata bine.. dar o sa arate si mai bine cand o sa fie lasata pe doba:-)
|
1 Attachment(s)
nu stiu de ce cam la majoritatea bb lookul are forma rotunda. de ce nu l-ai facut drept? eu cred ca ar da mult mai bine drept...
|
esti pus pe fapte mari :shock:
bravo domnu` felicitari! |
Quote:
A si inainte sa ma intrebati sa sa spuneti cv...sa stiti ca nu deranjeaza farurile...vad tot asa cum vedeam,scurt/lung.\,cel putin eu nu sesizez diferenta.Va urma si cv kit xenon..si va fi si mai bine :) Si va multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:09. |
- Copyright 2026 4Tuning