Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Bmw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/208048-e36-bmw.html)

jakal 08-10-10 11:52

Re: E36 - Bmw

mare panarama........:))

eu zic sa te apuci sa aranjezi masina.....o sa iasa ceva frumos....
eu o stiu cum era LOW cu alte jante......schimba-i bara fata.....
masina are potential, doar ca nu a fost ingrijita......

tu sti mai bine ce vrei sa faci cu ea.....acum ai si fiscalul , e alegerea ta...

te-am pupat....:)

Marian_nebunu 08-10-10 19:18

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3711627)
mare panarama........:))

eu zic sa te apuci sa aranjezi masina.....o sa iasa ceva frumos....
eu o stiu cum era LOW cu alte jante......schimba-i bara fata.....
masina are potential, doar ca nu a fost ingrijita......

tu sti mai bine ce vrei sa faci cu ea.....acum ai si fiscalul , e alegerea ta...

te-am pupat....:)

am si fiscalu e la bunica mea =)))))))))))))

evident ca ma apuc de masina !!! incet incet cu rabdare :) bani de la parinti nu primesc,din 12 milioane incerc sa fac tot ce pot la masina,cat sa si traiesc decent,sa am si o prietena etc !!!
stiu ca are potential si crede-ma sunt fascinat de cum poate sa traga 1.8 is :|

low va fi :D:D:Din scurt timp !!!

daffy duck™ 09-10-10 02:11

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3712692)
am si fiscalu e la bunica mea =)))))))))))))

evident ca ma apuc de masina !!! incet incet cu rabdare :) bani de la parinti nu primesc,din 12 milioane incerc sa fac tot ce pot la masina,cat sa si traiesc decent,sa am si o prietena etc !!!
stiu ca are potential si crede-ma sunt fascinat de cum poate sa traga 1.8 is :|

low va fi :D:D:Din scurt timp !!!

inca iti cumperi relatiile ma?:lol::lol:

69WRX 14-10-10 17:14

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3710348)
=)))))))))) :D:D:D:D:D:D:D:D

valores vezi ca nu mai am masina...o gasesti pe la dani pe la garaj :P dar nu mai e pe numele meu :>

Marian_nebunu 15-10-10 10:17

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3713424)
inca iti cumperi relatiile ma?:lol::lol:

ca tot vorbesti de relatii Al Daffy din Limbiquistan am decis sa ma intorc la Dragostea mea Remus Hardline !!!!toba de pe fosta mea masina a revenit la mine !!!

pun un film cu sunetul masinii !!!

bmw 1.8 is remus exhaust !!! -----

azi urmeaza rulmentul de la cardan,bucsa cardanica,bucsi pe spate,caseta de directie,bielete,cutie arcuri spate galbene !!!cum am timp voi intra in posesia lor !!!

https://www.youtube.com/watch?v=qqnNYUPZkB8

Patrulei 15-10-10 13:27

Aceeasi toba mi`am pus si eu pe masina+catback sunetul este demential:X
Ai omologare la ea?:))Bafta in continuare!

Provenzano 15-10-10 14:04

Hai sus cu ea sa moara lumea:)))) Bafta cu noul proiect.

Marian_nebunu 16-10-10 09:13

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Patrulei (Post 3729160)
Aceeasi toba mi`am pus si eu pe masina+catback sunetul este demential:X
Ai omologare la ea?:))Bafta in continuare!

ce omologare ma :( ca se aude tare rau toba =)))))) este foaaaaaarte zgomotoasa :D !!!

am fost ieri la ady oprisan la garaj !!au zis baietii ca se aude grav rau pt un motor de 4 pistoane !!!:D

usor usor masina prinde viata !!! ieri am luat gutie getrag,caseta de directie,arcurile kw galbene,luni urmeaza flansa cardanica,rulmentul cardanic,bieletele de la caseta !!!

radu715 16-10-10 09:21

Esti grav mareane , o sa iasa ceva tareee :*

Marian_nebunu 16-10-10 09:57

Quote:

Originally Posted by radu715 (Post 3730950)
Esti grav mareane , o sa iasa ceva tareee :*

urmeaza tranteala de cur :)))) ...sa ii montez cutia sa nu mai faca ca ultimu drac mort,sa ii montez caseta de directie ca a mea pierde servo :) si trag de volan ca la 1310 :)..dupa bucsile p spate !!!:D

Ricardinho 16-10-10 10:19

Bravo Mareane , esti pe drumul cel bun ... ASA DA !!!
< Monteaza toate astea si apoi hai sa te alerg putin sa vedem ce ai pus pe ea , daca sunt valabile >

Niste jante frumoase ar fi parfum masinutzei ... Deci ?? N-ai gasit unde sa combini tractoarele alea ?
Acum ca ai o toba care se aude smecher :D trebuie si chestii pe la motor investite deh ... sa fie pro peste tot ... :lol:

Una peste alta, chiar imi place masina care incepi sa ti-o construiesti usor usor, cu rabdare faci tu ceva frumos, ai timp toata iarna !!

Te pupa fratele tau ,

Marian_nebunu 16-10-10 10:22

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 3731053)
Bravo Mareane , esti pe drumul cel bun ... ASA DA !!!
< Monteaza toate astea si apoi hai sa te alerg putin sa vedem ce ai pus pe ea , daca sunt valabile >

Niste jante frumoase ar fi parfum masinutzei ... Deci ?? N-ai gasit unde sa combini tractoarele alea ?
Acum ca ai o toba care se aude smecher :D trebuie si chestii pe la motor investite deh ... sa fie pro peste tot ... :lol:

Una peste alta, chiar imi place masina care incepi sa ti-o construiesti usor usor, cu rabdare faci tu ceva frumos, ai timp toata iarna !!

Te pupa fratele tau ,

jantele le-am dat pe caseta de directie,cutie,arcuri sport,bucsa cardanica,rulment cardanic,bieletele de la caseta !!!cutia ,arcuri,caseta sunt sh...restul NOI !!!

o fac cu rabdare boss nu ma grabesc !!!ms pt sustinere !

Serghei_325 16-10-10 10:22

bestiala rau toba boss ...se aude grav rau frate

Marian_nebunu 16-10-10 10:24

Quote:

Originally Posted by Serghei_325 (Post 3731063)
bestiala rau toba boss ...se aude grav rau frate

se aude pe placul meu :))) merg pana in 2000 d ture...nu se aude !!! trec :)) scot lumea in strada =))))) trece avionu :)))

jakal 16-10-10 10:25

bah "roaba" aia a mai avut toba d-aia inainte dar sa dat jos ca ieseam cu ea la "arat" si se auzea pina in sate....=))

si arata f. bine pe dedesubt....nu pata de ulei pe grup....la cata tavaleala a luat credeam ca a mai sarit ulei din el.....

treaba.......

All times are GMT +2. The time now is 10:43.

- Copyright 2026 4Tuning