![]() |
Re: E36 - Bmw
mare panarama........:))
eu zic sa te apuci sa aranjezi masina.....o sa iasa ceva frumos.... eu o stiu cum era LOW cu alte jante......schimba-i bara fata..... masina are potential, doar ca nu a fost ingrijita...... tu sti mai bine ce vrei sa faci cu ea.....acum ai si fiscalul , e alegerea ta... te-am pupat....:) |
Quote:
evident ca ma apuc de masina !!! incet incet cu rabdare :) bani de la parinti nu primesc,din 12 milioane incerc sa fac tot ce pot la masina,cat sa si traiesc decent,sa am si o prietena etc !!! stiu ca are potential si crede-ma sunt fascinat de cum poate sa traga 1.8 is :| low va fi :D:D:Din scurt timp !!! |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
pun un film cu sunetul masinii !!! bmw 1.8 is remus exhaust !!! ----- azi urmeaza rulmentul de la cardan,bucsa cardanica,bucsi pe spate,caseta de directie,bielete,cutie arcuri spate galbene !!!cum am timp voi intra in posesia lor !!! https://www.youtube.com/watch?v=qqnNYUPZkB8 |
Aceeasi toba mi`am pus si eu pe masina+catback sunetul este demential:X
Ai omologare la ea?:))Bafta in continuare! |
Hai sus cu ea sa moara lumea:)))) Bafta cu noul proiect.
|
2 Attachment(s)
Quote:
am fost ieri la ady oprisan la garaj !!au zis baietii ca se aude grav rau pt un motor de 4 pistoane !!!:D usor usor masina prinde viata !!! ieri am luat gutie getrag,caseta de directie,arcurile kw galbene,luni urmeaza flansa cardanica,rulmentul cardanic,bieletele de la caseta !!! |
Esti grav mareane , o sa iasa ceva tareee :*
|
Quote:
|
Bravo Mareane , esti pe drumul cel bun ... ASA DA !!!
< Monteaza toate astea si apoi hai sa te alerg putin sa vedem ce ai pus pe ea , daca sunt valabile > Niste jante frumoase ar fi parfum masinutzei ... Deci ?? N-ai gasit unde sa combini tractoarele alea ? Acum ca ai o toba care se aude smecher :D trebuie si chestii pe la motor investite deh ... sa fie pro peste tot ... :lol: Una peste alta, chiar imi place masina care incepi sa ti-o construiesti usor usor, cu rabdare faci tu ceva frumos, ai timp toata iarna !! Te pupa fratele tau , |
Quote:
jantele le-am dat pe caseta de directie,cutie,arcuri sport,bucsa cardanica,rulment cardanic,bieletele de la caseta !!!cutia ,arcuri,caseta sunt sh...restul NOI !!! o fac cu rabdare boss nu ma grabesc !!!ms pt sustinere ! |
bestiala rau toba boss ...se aude grav rau frate
|
Quote:
|
bah "roaba" aia a mai avut toba d-aia inainte dar sa dat jos ca ieseam cu ea la "arat" si se auzea pina in sate....=))
si arata f. bine pe dedesubt....nu pata de ulei pe grup....la cata tavaleala a luat credeam ca a mai sarit ulei din el..... treaba....... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning