![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Alea OXIGIN in 5 spite:yikes: :yikes:
|
3 Attachment(s)
Am mai cumparat ceva pt puiutzul meu ... asa, o mica atentie ... pedalier de RS4 ... si vreau sa iau si pedala de odihna cat mai curand :D
mi-am rupt degetele cat m-am chinuit sa le montez ... |
arata ff bine;) cred k te-ai chinut cu ele....si eu am patit la fel cand mi-am montat!!:D:D;)
|
Quote:
Da, dar mai bine ma chinui la montat decat sa am surprize dupa si sa imi cada :D Am fost pe la audi azi si mi-am comandat si pedala de odihna .... sper sa fie tot la fel, numai ca pretul e ciudat de mic ... poate e vreo greseala :???: |
sa imi spui si mie cand ajunge
|
Quote:
oki. iti spun . Sper sa fie cea buna ... |
frumoase pedale mishu, iti faci rs4 usor usor :)
|
Quote:
M-am interesat de volan ... care nu e chiar atat de scump ... dar ... mai trebuie si alte accesorii pe langa ... si airbag .... de fapt m-am interesat cam de tot ce as putea sa pun pe masina mea de pe un rs4. :shock: |
poate imi dai si mie catalogul ala sa ma mai uit pe el
|
Quote:
Da iti dau dau carticica ... Saptamana viitoare sper sa vina si pedala de odihna ... sper sa fie aia buna :shock: |
vai.. prea tare ti`a iesit masina.. bv frate.. asteptam sa vedem cum sta si cu jantele.. Bafta..
|
Quote:
10x. Trebuie sa vina si jantele ... le-am comandat. :-) |
Asteptam sa vedem jantele;);)
|
Quote:
Jantele sunt noul (cred) model de la oettinger ... cu finisarea antracit metalic ... sunt prezentate si in noul cox ... intre paginile 11-12 :D De data asta nu cred ca o sa mai fie probleme ... si in 2 saptamani sper sa le am ... :-) |
dak arata k si modelul din cox arata superr!!!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning