![]() |
Re: masina mea Dacia Solenza HD87GRS
Ce norocoasa ii amea ca sta numa in garaj la caldura si nu ii uda nu ninsa.Si la mine a nins de numa ieri.
|
astazi reconditionez un volan sport.....dupamasa il voi pune.....am montat deja butucul.... revin cu poze
|
4 Attachment(s)
am reusit sa montez volanul.......dar s-a ivit o problema.....masina nu mai recunoaste cheia... cam nasol deoarece era singura.......
|
Ori cititorul de pe contact ori chipul din cheie astea doua ar fi principalele vinovate.Ai umblat pe la cheie ai scapat-o jos sau crepata.
|
faza e ca, cheia face figuri de mult....adica trebuia sa tin apasat butonul de a inchidere, ca uce-decodor sa o recunoasca....astazi cand am bagat-o in contact nu o mai vru sa o recunoasca...am vb cu un baiat de la iasi.....o sa ii trimit lui cheia si uce-decodor ca sa imi faca 2 cipuri
|
Atunci ii clar ca ii chipul din cheie si baiatul acela chiar ii meserias il stiu daca vorbim de aceeasi persoana.Trebuia sa o schimbi tu de mult daca iti facea figuri nu sa o lasi pana nu te mai serveste.
|
asta este....se mai intampla....viorel il cheama pe baiat....e mai activ pe forum-ul vecin
|
Atunci ii el acelas baiat;)
|
eu l-as fi lasat negru volanul
vad ca ai si maciulie de supernova, alea de slz, logan sunt proaste dar a ta e vers scala, nu aveai volan cu airbag ? |
da am pus maciulie de dsn ptr ca ii mult mai solida si mai frumoasa decat prunele alea de slz.........nu a avut airbag deoarece ii din 2003 , numai din 2004 or pus airbag, eu am si golurile alea la prag in spate cum are dsn, cred ca a mea ii facuta dintr-o caroserie de dsn :)))
|
domnu' andrei ti-a iesit super misto volanu':rolleyes2
|
multumesc.....sapt viitoare trimit uce-decodor si cheia la iasi.....o sa am 2 cip-uri noi :D
|
poi si cat iti ia baiatu sa ti le faca?? Si eu era o data sa plec la pitesti ca sa-mi fac cheile dupa ce la dacia mi-au cerut 8 mil pe cheie :D
|
Arata fain noul volan.Fetele de usi nu le vopsesti negre?sau gri inchis ca si bordu?
|
@tm86srg: ma costa 200 de lei +transport 2 cip-uri....miercuri sau joi le trimit
@adi.schumy_tm: multumesc......nu stiu daca o sa le vopsesc.....poate in viitor |
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning