![]() |
Re: Membrii 4tuning Constanta
nu de la tine....am vazut mai demult la unii ..care aveau shi pe rotzi shi sub cadru....:P
|
1 Attachment(s)
bicicleta lui GRIGO pe mana mea ...:D:twisted:
ma credetzi sau nu ...dar l-am bubuit .....vreau sa zic ,ca sa auzit destul de tare ..dupa care juma de ora ..nu m-am putut ridica de jos ..radeam ca nu mai aveam aier ....daca stia ce se intampla filmam ....:twisted: GRIGO las ca o repar eu ..:twisted: |
cum lai bubuit mah?..dand burn??
|
nu mah cum draq sa dau burn ? povesete lunga ...cauciucu era vai mama lui de la frane normal ..si cand nu ma steptam .pe varianta la techirghiol a facut bum ..si pe bune ca ma aruncat putzin de spate ....dar am ras de nu mai avea aer ...si de pe varianta ma mai si mer pe jos pana la techirghiol
|
2 Attachment(s)
io sunt mai rushins asa .. stau ascuns pana ne cunoashtem ...
|
de rusine ai bagat capu in nisp nuh .....cat ai rezistat ....sa iti ti respiratzia ..
lumea de pe plaja ce zicea :)) |
am stat o gramada ... lumea se uita k la felu 13 la mine
|
bah ..esti nebun de tot sa mor io ...nu tzia intrat nisip in ochi in urechi ..in nas ...shi prin alte partzi????....esti pshycho:)
|
nu ar fii prima data ... am fost ingropat odata .. si imi ramasesera doar narile afara .. cata ery shtie :D
|
:lol: vai doamen ce nebun...cu capu in nisip... un prieten de al meu stii ce a patit? a fost bagat intr-o groapa... lasat acolo putin astupat..nu putea saiasa oricum.. si o fata ii facea pe la bot miscari XXX si la tip i se scula-se si tzipa ca vrea afara ca il doare...nu avea unde sa i se scoale..radeam pe burta :lol: :lol: astia ii puneau picioru pe cap..el saracu nu mai putea! :)))
ps: ce biciclete aveti si voi frate cu zeci de miii de bari si suspensii... bicla adevarata inseamna:cadru simplu,jos,sa joasa, ghidon meserias cu prindere adevarata,pedale paralelogram,jenti duble,frane V nu pe disc,o foaie f mica facuta la cine se pricepe...si 2-3 pinioane pe spate... nu serios dar ma uit la FIRST BIKE ce bombe au si ce scumpe..sa dau 14mil pe o bicla care are 1 tona? cand de 10 mil imi fac o bicla cu care am ce face si se uita toti k la masini tunate :D |
Quote:
iahhh ...ce naspa se lipeste de ceruu gurii si sib limba :d |
Quote:
....ahhahahahahahhahahaa la asta nu ne`am gandit :lol:......si atunci knd i`au ramas doar gaurile narilor neastupate da si acum s`au oprit ciutani langa el si stau si se uita f speriati :lol: k nu stiu ce sa creada e ff funny..... |
PSYHO hai recunoaste acum ca trageai din punga sub nisip :)))))
|
...el sta ca STRUTZII :peace:
edit ...adica vrei sa zici ca tragea aer din punga cum altfel ar rezista :)....nu va ganditzi la prostii . |
dar poate tragea altceva din punga,nu aer.:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning