![]() |
Re: Mafia Cars
Quote:
ps:toate erau negre/bleu-marin si aveau folie fata-spate |
4 Attachment(s)
Pt cruise mertz-urile si masina clasica,iar cand se grabesc un Countach e perfect.......;)
|
Quote:
|
mafoitilor le trebuiesc masini cu portbagaj mare ....sa incapa cadavrele acolo..!!!:-(
|
Quote:
|
si garantat daca va merge cu papucu; la o intalnire klar nu va iesi in evidentza si in parcarea hotelului vaor fi numai papucuri cu geamuri fumurii :D:D:D HAHAHahahahaHAhAH
|
Quote:
|
Pai hai sa vedem, Copos si Becali ce conduc > spre exemplu:
S class Touareg Cayenne Maybach X5 Rolls 300C Bentley Si lista ar putea continua !! Eu zic simplu si usor (pentru mine) ar fi ideale: Un 300 C Black on Black Cu Black Rims Un Escalade cu aceleasi culori Un serie 6 White on Black Vectra OPC Albastru cu geamuri fumurii tot albastre in tenta masinii 20" jantele cu un chip si alta turbina cu stroboscoape ca ale politiei pentru cand vreau sa scap de ... Politie! :-) Un S nou 63 AMG LAMBO MURCIELAGO BLACK ON BLACK RIMS AND EVERYTHING Si un Bentley Continentel GT Deci > ? AM GUSTURI ?> Ca bani de ele n-am !! :-) |
ce cauta opel? la mafie?:D:D:
|
Quote:
|
copos si becali? astia sunt mafioti? frauda nu e actiune mafiota.
si ce penal ar fi sa vezi mafioti in masini modificate... cu tunuri de bass si beculete ca toti pustii. |
Quote:
|
si plus nu cred ca si-ar dori sa iasa in evidenta...
si se stie ca masinile tunate ies mult mai repede in evidenta decat o masina stock :) |
Un Cudi A8 sau Cadillac Eldorado(modele vechi)limuzine ar fi masina perfecta pentru un mafiot8)
|
audi..srry
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning