Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Ce stiti despre "taxiurile" cu radar??????? (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/20380-stiti-taxiurile-radar.html)

Xel'Naga 02-07-07 23:26

Re: Ce stiti despre "taxiurile" cu radar???????

DECI:
Avand in vedere ca LOGANURI sunt asigurate la BT Asigurari o sa incerc sa va fac o lista in zilele urmatoare !!
Pentru inceput :
- 2 logane AOE cu radar ( unul galben si unul bleumarin sunt daune TOATALE ) :lol: :twisted:
- in Piata Victorie mai mereu este prezent B 21 AOE
- la urcare Vacaresti spre BIG ( in parcarea din fata la Arhive ) sau invers spre Mihai Bravu ( in dreptul la PETROM ) este prezent un logan alb AOJ cu radar ( in zona aceea din cauza la benzinarie bipaie antiradarele si luema ia teapa )
- la iesirea din pasaj la UNIRII spre Budapesta am vazut de cateva ori un OPEL Astra G cu nr de mai si cu radar in geam
- pe cheiul Dambovitei dinspre Vacaresti spre Timpuri Noi mai mereu un radar logan galben cu nr AOH sau un passat break cu nr de MAI
In curand alte bucati de masini !! :twisted: :rolleyes2 :lol:

orlando 03-07-07 01:29

auzisem o povestioara de gen...nu se poate pune radar pe passaturi deoarece au parbrizul tratat atermic sau ceva de genul asta...si razele nu pot patrunde in exteriorul acestuia...stiti ceva despre asta?
P.S:Mi-am adus aminte cand am vaz la xel`naga ca e un radar pe passat...

Xel'Naga 03-07-07 01:51

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 978545)
auzisem o povestioara de gen...nu se poate pune radar pe passaturi deoarece au parbrizul tratat atermic sau ceva de genul asta...si razele nu pot patrunde in exteriorul acestuia...stiti ceva despre asta?
P.S:Mi-am adus aminte cand am vaz la xel`naga ca e un radar pe passat...

exista cateva radare pe passaturile astea NOI .. . o sa va postez maine nr de inmatriculare !! cred ca pot sa confirme si alti ca exista !! ce mi se pare ciudat la ele este ca in dreptul girofarului parca ar avea o camera sau ceva ciudat care se misca si nu este girofarul !! !! :oops: :o

Swat-Cat 03-07-07 03:28

si atentie... eu pe un pasat am vazut radar fals... era la caterinca...

PYT 03-07-07 14:38

Quote:

Originally Posted by Swat-Cat (Post 978637)
si atentie... eu pe un pasat am vazut radar fals... era la caterinca...

macar de-ar fi pe toate asa...

MeHiGH 03-07-07 22:09

Atentie ! Azi pe la aproximativ 9:15 AM, pana in benzinaria Shell de la marginea orasului Ploiesti , la km , un Logan galben avea radar . Semne distinctive : Folie pe luneta si geamurile spate , si parasolar negru sau galben pe luneta ( nu imi mai aduc aminte sigur ) . Atentie mare !

Dimitris 04-07-07 17:27

Ciudat, eu am citit intr-un articol pe net ca un radar nu poate fi amplasat langa un alt senzor (gen benzinarie, antene telefon)... ma rog, era o explicatie mai stiintifica. Si tot acolo scria ca nu poate fi folosit radarul cand ploua sau ninge...

spgbuc 04-07-07 18:26

loganul care se plimba pe dn1 si te ia din mers are nr B 19 AHZ si este alb :-)

V1p3R 06-07-07 02:01

@MeHiGH: si io am vazut asa cv ...am fo de la oradea la ploiesti...si neam oprit la shell..sa iau un suc .....si chair am vazut un logan galben ..cam suspect:sad:

Xel'Naga 06-07-07 10:28

a revenit pe strazi in Bucureti un radar cu nr B 11 AOP ... a avut daune seriase si acuma este iar pe strazi !! Aveti grija !! :rolleyes2 ;)

Swat-Cat 06-07-07 15:19

ba da astia sunt chiat nesimtiti..... de la victoria spre romana era un radar care era ascuns in parcare...de nervi m-am intors sa-l caut.... abia l-am gasit...porciiiiii mai sunt... poate fac rost un tun de EMP sa le prajesc jucatia si intrerupatorul de veioza

Xel'Naga 06-07-07 16:49

Quote:

Originally Posted by Swat-Cat (Post 985107)
ba da astia sunt chiat nesimtiti..... de la victoria spre romana era un radar care era ascuns in parcare...de nervi m-am intors sa-l caut.... abia l-am gasit...porciiiiii mai sunt... poate fac rost un tun de EMP sa le prajesc jucatia si intrerupatorul de veioza

:twisted: :lol: .... PAI NUMAI ASA STAU MA ... SE ASCUND ... JOACA FATA ASCUNSELEA, DAR PE TINE TE GASESC MEREU CU VITEZA MARE :twisted: :lol: :rolleyes2 :raving: :bat: :suspiciou
ps: un AOE la Aviatorilor la statuie ... in jur de 15:30

MARI_NSL 16-07-07 01:09

sunt , multe masini cu radare , multe loganuri , neinscriptionate , albastre , rosii , galbene , si albe , am vazut ,
dak , esti aproape , si ai viteza mika , iti dai seama , pt ca toate echipajele de politie au o statie de emisie , la fel . si au o antene nichelata , in spate ,
Io asta am observat , si am vazut antena aia , numai la politie ;).. bafta , si aveti grija :D

spgbuc 18-07-07 20:21

antena nichelata mai e si pe unele loganuri care apartin guvernului ;) nu doar politiei

j.v.l 23-04-08 01:31

3 Attachment(s)
taxiurile ca taxiurile, dar iacata inventivitate by SPR Cta :lol:
nu stiu daca la voi in Bucuresti exista asa ceva, dar la noi deja e legendara cutia magica :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:21.

- Copyright 2026 4Tuning