![]() |
Re: Topic de OFF-TOPIC!
bai...intrunirea de la ora 20:00 e ca sa ne strangem toti ca apoi sa mergem la curse...corect? corect !!! :) :D
|
Quote:
|
de acord,dar una se zice,alta se face!!!
|
dupa cum se stie...
nu ajung... insa intrebarea mea e alta: unde se tine? tot la afi? |
dragii mei colegi de breasla... MI-AM ADUS TANKU ACASAAAAAAAA. vreau sa va spun ca noul motor merge brici, nu scoate nici un pic de fum si fuge de rupe >:) ... sunt f multumit de el :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ok frate,pai facem asa....stam cum stateam la polivalenta si nu mai mergem nicaieri.Va convine asa:)?
|
Quote:
|
....si asa sunt mai multi carora nu le convine.Si iata de unde incepe:Stiuatia 1:frate,de ce nu mergem nicaieri,ca m-am plictisit.Pentru ce vin la intrunire?sa stau intr-o parcare,sa mananc 2-3 seminte si sa ma duc acasa??sau situatia 2:Frate ,de ce sa merg acolo?sa vad cum se da X si Y?.....problema e ca multi nu stiu ce vor.Cond o sa stiti ,va rog sa ne spuneti:D.
|
Ionutz stai calm mama... Am inteles f bine la ce te referi si am vb si fatza in fatza si da ai dreptate... Ne vom vedea toti la ora 20:00 la AFI, cei care nu vor venii vor anunta ca asa stim cu totii ca se face si apoi dupa ce ne strangem mana de oameni care o sa fim, plecam la curse, ai benzina bn, nu ai benzina te bagi la altu in masina... si gata.. acum va rog faceti liniste :)) dak aveti probleme vb cu mine ca va calmez eu :)) :*:*:*
|
Ce masini peste 150 cai aveti ?? ca..poate poate:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: