![]() |
Re: E36 - Coupe FFS
3 Attachment(s)
m3-ul loveste tare la Tulcea la AP1 cu locul 1 si cu noul record national de 12.9
nici eu nu m-am asteptat sa traga asa tare in configuratia actuala. Daca are cineva poze sau filmulete cu mine va rog sa le postati aici. THX |
felicitari pentru locul 1, trage foarte foarte bine masina
|
Felicitari, trage foarte tare.
|
Quote:
|
felicitari.......
|
dupa atata munca trebuia si recompensa nu? bravo.
|
Super super..... felicitarile mele!!!
O filmare ceva ?? |
2 Attachment(s)
multumesc frumos baieti.
nu am nicio filmare.astept sa apara pe youtube de la spectatori. sunt super multumit de masina,e foarte fiabila. in finala am avut emotii cand am vazut ca a plecat ursu de PH in fata o masina am crezut ca nu-l mai prind :shock: dar motorul si-a aratat coltii si a tras f bine...am scos si timp bun 13.00 in finala cu ursu. |
Felicitari ...fac echipa buna masina si soferul ...toate bune ! :D pana la urma m-a batut un M asa ca si eu sunt multumit...
|
Rupele GuRa Costeleeeee!!!!!:lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
timpul acela de 12.9,00 l-am scos cand m-am dat cu GTR-ul.a fost la mustata sa cobor sub 12.8 finala de la ap1: http://www.*************/Tulcea10Iuli...3___BMWE30.wmv |
Bravo mister .Felicitari!:D
|
JimGod felicitari ! gandeste=-te ca Cipri cu E46-le scoate tot 12.9, asta chiar spune tot. Masina ta merge si arata la fel de bine.
|
Bravo ffsule!!!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
eu sper la urmatoarea etapa de la Tulcea sa scot un timp mai bun...acuma depinde de altii nu de mine :rolleyes2 bics te-ai mai gandit la varianta GTR? :lol: sau mergi tot pe evo :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning