![]() |
pai ce cutie e aia, de la ce model?? n-am auzit de cutie Ford(model vechi de-al nostru :P ) cu timonerie..o fi de mercedes cobra poate :oops:
stii de la ce model este? adik sa nu te incurci sa iei motorul fara cutie si sa nu se potriveasca dupa, plus ca la Ford a 5-a oricum e de croaziera(consum redus), restul treptelor sunt la fel ca la cutiile in 4. Cand a facut cutiile in 5, Ford a pastrat partea cu angrenajele, adaugand chiar in spatele lor a cincea treapta(scurtand coada cutiei), rezultand cutia in 5 cu aceleeasi lungime ca cea in 4 :!: clever Ford, nu?? :D |
am gresit eu, am cautat pe net si am aflat ca de fapt Capri avea cutie cu timonerie, cel putin MK I ca asa era in poza respectiva :oops:
|
RASP
INTRA PE www.burtonpower.com,inregistreaza-te,si fa un request pt catalog.cind il primesti gasesti cutia de vit cu timonerie(tip F) sau roaga-l pe codrin44 sa-ti scaneze pagina cu cutiile de viteze de la ford din 62 1n coace :peace:
|
cutie cu timonerie sigur a avut si Ford Taunus.
|
CUTIE
PROBABIL,NU STIU,NU AM AVUT DE-A FACE CU CU TAUNUSUL
|
Re:
Quote:
s-o stapanesti sanatos |
1 Attachment(s)
Capri MK I
cimitir... in Bucuresti. |
SSHhhhhh .................. ca le cumpar eu :mrgreen:
Toni macaroni e omul ?? sau celalalt :roll: :?: PS: vivi mai da 'resize' si tu la capacitate ca stam ore pana o incarcam :P PS 2: oricum e crima ce se vede mai sus, pe cine sa :chainsaw: |
Problema e ca nu se mai pot inscrie in circulatie.
Iti dai seama cum dispareau daca erau in regula macar cu actele... :lol: |
lasati inscrierile; eu a-si fi interesat de bari sa le pun la mine (cred ca se potrivesc); asa ca spuneti-mi si mie unde sunt mai exact; eu zic oricum sa le luati pt piese, o sa va trebuiasca
|
0721178851 - TONI
deja cel negru din fotografia de mai sus a ajuns la ORADEA. :D |
Pentru cei interesati, vad ca au mai fost puse la bataie doua Capriuri.
A-nnebunit lumea. Pe unu din ele cere 10.000 de euro. :D http://www.***********/html/9/207209.php -> 10.000 http://www.***********/html/2/201312.php -> 2.000 |
ala de 10000 nu face chiar atat insa il stiu cum arata anterior si acum......
intr-adevar e total reconditionat cu exceptia tapiteriei la care se mai putea lucra. oricum,arata super si de cand e facut nu cred sa fi mers mai mult de 300 km(nu l-am vazut) acum omul pregateste un alt ford....mortal |
Re:
Quote:
Oricum nu il vinde pe banii astia. :lol: Cat despre urmatorul poriect Ford.. Pai cred ca urmatoarea treapta de la Capri, ar fi un Mustang.. :D |
daca as fi dispus de bani si as fi dorit o astfel de masina as fi fost dispus sa dau un 4.500....max 5000(nu are linie audio dar tablaria e in mare parte noua)
fordul pe care-l pregateste e un M17sau M20,daca informatiile mele sunt corecte. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning