![]() |
Re: Corsa mea
bravo ma arata foarte frumos.Imi place foarte mult cu a iesit si sunt sigur ca viitoarele proiecte pe vipera vor rivaliza cu acesta :D. Ne vedem cat de curand posibil
P.S.: Masina merge incredibil de bine...mi-a placut sa o sofez azi :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Basu - primer ii zice .
andi - a iesit super masina..s-o stapanesti sanatos !!! |
Quote:
oricum se vad super P_Z_A in mers :) !!! |
hai cu geamurile fumurii acum faruri si stopuri :) prea misto a iesit sincer tuning de bun gust,curat bv
|
simplu shi de efect...
super tare a ieshit ... shi jantele se potrivesc de minune ... niste lambo-doors shi ar rupe gura targului :shock: :rolleyes2 ;) |
foarte frumoasa masina foarte simpla cu bun gust nu prea incarcata de tot felu de prostii...in alte cuvinte ai grija de ea si ai grija sa ii feresti pe alti in trafic sa nu ti-o buseasca ca e pacat de ea...bafta la urmatoarele componente pe care le pui pe ea ;)
|
jantele si body kit-ul la o masina o fac sa arate deosebit (in general)!
ce ai facut tu, este ceva frumos ! acum, bandourile laterale ,farurile ,manerul de la portbagaj & stuff ... lucruri marunte... pe care "probabil" le vei "rezolva"... oricum ! FELICITARI ! masina arata foarte bine ! si e facuta cu gust ! nu e nimic exagerat ! FELICITARI! |
nu cred ca mai are rost sa mai zic cva..s a zis pana acum....dar jantele...jantele sunt sooper:D
|
Preaaaaaa tare,man! Nu am vazut-o in realitate(mi-ar face placere sa o vad) dar ce vad in poze...ma lasa:shock: Superbe jantele, pragurile,spoiler .... tot! Bani multi...investiti cu gust! Felicitarile mele!:clap:
PS:sustin ideea cu stalpul masinii vopsit negru. Da foarte bine asociat cu geamurile ionizate. Sa o alergi sanatos! |
Arata foarte bine, nota 10. Foarte placuta la aspect.
|
frumos facuta ...
nota 10 ;) ... |
nu am asteptat degeaba :p marfa rau,jantele sunt bestiale :X:X:X:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning