![]() |
Re: Deva, Hunedoara ?
Quote:
|
Quote:
....sincer si eu speram la o "be-re", dar se pare ca a cazut....:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Off..ce ***, nu mai beau bere moca :( Deci nu mai postez :D Apropo, fii rau BAD-GUY :D
|
1. Am spus 2000 de ture pt ca niciodata nu te-am vazut sa-i dai la masina. Inca ai ocazia sa demonstrezi ce poti. Nu vad legatura, ce daca merge cu 170, eu vorbeam de oras.
Acum sa lasam bancurile proaste si copiii complexati si sa revenim la ale noastre. De curand am primit OK-ul pt a ne face sectiune separata Hunedoara - Deva. |
De curand am primit OK-ul pt a ne face sectiune separata Hunedoara - Deva.[/QUOTE]
Sal...:D cred ca e vestea cea mai buna pe ziua de azi:headfones ....si poate sa confirme si fast_racer....oricum nu cred ca o sa-i cumpere nimeni telefonu' ala...numa asa ca sa-l necajesc un pic...:-P :mrgreen: :peace: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
De demonstart am demonstrat destul in 4 luni,cel putzin mie,nu aveai cum sa vezi numai daca erai cu mine in masina...in oras tzine de inconstientza sa te apuci sa o calci de nebun,eventual dupa ora 24. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca aveam 110 cai, nici nu te mai bagam in seama... Oricum nici asa nu te prea bag.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning