![]() |
Re: TXA
in sfarsit a iesit TXA-ul pe strazii! :shock:
frumoasa rau si cu o "inima" pe masura! Bravo Marius 8) |
Dak tot ai restaurat TXA..si e in stare buna..acu as vrea sa vad o cursa cu adevarat MARE...intre TXA si DSD(B 11 DSD)..asa cursa merita vazuta:)!Ce ziceti baeti:)?
|
foarte misto ursuletzul,zic ca a meritat banii si timpul bagati in ea
felicitari |
Felicitari pentru cum a iesit masina.
Este foarte frumoasa si a meritat toata munca- felicitari si lui Bogdan care a avut super idei pentru masina. Bravo Marius- tot asa sa o tii. |
Hai ziceti ma ce parere aveti..o cursa intre astea 2 frumuseti..:D..??
|
Foarte tare e putin spus ! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente ! Asteptam lista cu victime ! :D
|
cred ca o sa fie foarte luuuuuunga
:D |
Sincer, TXA-ul e prima masina care m-a facut sa stau nopti intregi sa caut filme cu ea pe net!Stateam pe vremea aia(acum 2 ani sau 3) si downloadam, pe dial up fiind, cu un kb/sec, in cel mai bun caz, filmele de atunci si le vedeam pe fiecare in parte de mai multe ori si ramaneam cu gura cascata :) ! Tot respectul pt. TXA !
|
Ce vremuri... si eu faceam la fel... tot cu dial-up. A fost una dintre primele masini care m-au facut sa visez la E30 si prima masina pe care am vazut-o dand cerculete pana la janta. O masina care a facut istorie...
Felicitari, Marius si de abia astept sa o vad in actiune. |
mai usor cu felicitarile ca il deochiatzi!! glumeam mariuse la cat mai mult! bafta misto rau ..
|
super tare masina....eu am vazut-o acum cativa ani pe la mare si m-a impresionat....dar acum!!!!
felicitari! |
frumos frumos
|
va multumesc tuturor si va promit ca in cel mai scurt timp sa incepem sa facem lista victimelor,cat despre cursa cu dsd te las pe tine sa il intrebi pe om daca il cunosti daca vrea sa se dea cu mine...................
|
Man...dak nul cunosti pe om..sigur cunosti masina..da iti zic eu..OMU E NEBUN:)!Nu tre sai zici de 2 ori..si..kt despre cursa..nuj dak stiti prb kr lea avut DSD cu politia..dar..tre sa fie una..legala..stiti ce zic..altfel..nu va putea fi filmata:(!!
|
Il cunosti tu ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning