![]() |
Re: [Oferta]Aplicare folii auto LLUMAR (SUA)-certificate RAR,garantie 5ANI
Pt. un astra h 5 usi (fata spate si luneta) cat ar costa llumar?
Multumesc! |
497 lei pentru spate (fumuriu mediu) si 227 lei pentru fata ( 73%)
|
sal,
pentru un clio3 fata + spate vreau sa stiu pretul la folii llumar. Pe spate as dori 50 %. Se poate alege si o alta culoare decat fumuriu? FAde |
497 lei(spatele) + 227 lei (fata) ....pentru fumuriu clasic...alte nuante nu sunt disponibile momentan.
|
am un fiat doblo panorama...vreau folie llumar pe geamurile din klatera cele 2 randuri spate si luneta...cat ma costa si unde sa vin ...pentru a face comanda sau ......vreau detalii daca se poate...Va multumesc anticipat
|
Pretul incepe de la 465 lei pt. folia Samurai cu 3 ani garantie...pentru mai multe detalii si pentru o programare la unul din centre ,sunati la numarul de telefon din semnatura!
|
mi-am pus folie cu 660 ron folie llumar cu 5 ani garantzie si omologare rar...am deja de 3 saptamani folia.....postul de sus lam pus pe 19/05/08....si dumneavoastra atzi raspuns dupa 24/06/08....k?....va multumesc oricum ...
|
Daca doreati o programare rapida puteati suna direct la numarul de telefon din semnatura..si nu sa asteptati raspunsul pe forum.
|
4 Attachment(s)
Aplicare folie auto 3M - Nissan 350Z
|
SERVICIILE SE PRESTEAZA NUMAI PE BAZA DE PROGRAMARE!
PROGRAMARILE SE FAC LA NUMARUL DE TELEFON : 0726 728 218 VA ASTEPTAM! |
Am si eu un tico.Vreau si eu folii pe geamurile din fata, spate + luneta...Practic toate geamurile fara parbriz.
Cat ma costa si pute-ti sa imi pune-ti spre ex pe spate si luneta foli prin care sa nu se vada nimica, iar in fata foli ceva mai deschise? Doresc raspund in mesaj privat daca se poate.multumesc frumos. |
Pentru un Opel Tigra A cat costa folie pentru geamurile fata (laterale practic).
Exista omologata pentru geamurile alea, nu? As vrea sa fie cat mai apropiata ca nuanta de luneta (care e fumurie din fabrica, dar nu foarte inchisa) O poza, ca idee: http://www.postimage.org/PqSRfqA.jpg |
@crystygye: ai PM!
|
@Ciuby: pentru geamurile din fata singura folie omologata este una foarte deschisa - transp. 73%. Se poate monta si folie mai inchisa,dar pe raspunderea clientului. Pretul este de 250 lei.
|
Nu e scump, iar mai inchisa decat prevede legea nu ma complic sa pun.
Vedem dupa sarbatori ce si cum, dar de principiu se merita macar pentru stratul anti-uv, care vara e deja o necesitate :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning