![]() |
Re: Cielo ysm
Frumoasa masina nota 10 pentru vopsea , dar parca evazarile spate mergeau altfel .
|
Merge mai jos.... :D In rest, doar cuvinte de lauda!
|
trebuie sa dau jos inaltatoarele de suspensie pe spate care o mai lasa jos 4 cm si pe fata o va lasa inima cred ca vreo 3cm si atunci va fi perfect.
ps: pe spate am inantato ca sa o poata vopsi pe sub pasaje in cabina:rolleyes2 |
Acuma arata si ea a masina, bravo.
De ce ai vopsit grila, rosie ? |
imi place masina felicitari pt ce ai reusit sa faci se vede ca ai bagat bani multi in ea si ai pus ,,tot sufletul" cum se spune in toata munca asta. inca odata bravo si sa nu ai evenimente neplacute cu ea.un lucru care nu vreau sa te supere dar parerea mea asta ar fi,ca fetele de usi cred ca erau mai frumoase neimbracte in materialul ala. respect.te salut
|
grila am facuto rosie ptenru ca ami place cum da cu etrieri, fetele de usa nu o sa le mai pun de loc o sa pun o mocheta pe ele neagra ca sa fie mai usoara la 402 :twisted:metri
|
daca dai doar fetele de usi jos nu are rost nu au nici 30kg :))
|
geamuri pexii, faguri jos, armatura fata jos, macarale date jos,antifonul interior jos, banchete spate, scaun dreapta ,se aduna in jur de 100kg am cantarit pe cantar :twisted:
|
Cu bordul ai facut ceva, ai rezolvat cu turometrul si ce alte probleme mai aveai?
|
Ciudat arata forma aripilor spate ... :lol: dar interesanta idee cu ele in forma asta
|
cu bordul am rezolvat am luat c20xe :lol: am duso la garaj la dnc service pt transplant.
|
masina se afla pe masa de operatie dupa ce o sa iasa de la reanimare o sa fac un filmulet cum trage pana atunci surprize surprize :twisted:
|
BIG LIKE:)
|
4 Attachment(s)
am muncit ceva la capacul de tacheti si distributie sal polisez un pic :lol:
|
8 Attachment(s)
A anceput macelareala sub capota:twisted:
ps ce ridicata e rabla fara inima :lol: |