![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
in primul rand tin sa va anunt ca bh-15-RIC renault laguna a fost vandut :(:(...deci o masina mai reprezentativa din sound identity a plecat din oras :(...dar precum traim pentru viitor deja urmatoarea victima exista :)pontiac firebird..:)...mai exact urmatorul ric :)speram sa aiba si aceasta masina atatea merite macar cat precedenta ;)
hai sa ne mai mandrim cu ceva frumos:)pacat ca baiatul este din acei linistiti si neparticipanti la showuri etc etc :( dar cine stie poate odata il auzim undeva ;) |
poze cu noua achizitie??
|
Frumos sound in passat!!!;);)
|
Quote:
|
masina asta am facut-o acu o luna ;)doar am fost in concediu ...am revenit s-a acumulat de lucru si nu am avut pozele la-ndemana ;)...mai am ceva simplu si dragut dar alea le pun peste 2 3 zile ;)
|
salut...in primul rand sa ma prezint si eu...sunt radu si sunt din oradea i va salut pe toti de aici in special pe cei care au planuri mari pt masinile lor..poate k ar fi trebuit sa intru mai intai la "sa ne cunoastem mai bine" dar cred k si aici e bine...;)
nu? |
Am si eu cateva planuri pto maina kare vreau sa rupa asfaltu` sub ea si pe strada gaturile oamenilor....poze nu am deocamdata dar indata ce le voi face(mai intai proiectarea 3d) o sa le pun sa aflu si parerea voastra
|
Quote:
ce masina ai in vizor? |
Quote:
|
salutare sandule :) is si eu baiatu cu punto III care vara asta o stat deoparte .. da zilele astea vine si timpul ei sper sa iasa cat mai curand pe strada .. oricum permisu il primesc inapoi in octombrie pana atunci vin planurile mari :) trec eu zilele astea pe la tine sa vb una alta .. te`am salutat si ne auzim
|
misto masina Mr.civic
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning