Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

viperu 29-08-06 23:02

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 534342)
un nou proiect!!!!!!!!:):):)cu gatul meu!!!!!!:):):)pacat ca doar 5 zile a fost real dar marti va fi total real ;)

lasa-ma sa ghicesc ce inseamna semnul respectiv... inseamna db drag in chinezeste :D :D :D

margineanu ovidiu 31-08-06 21:02

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 536192)
pai mahhhhh!!!!:):)la sq ce wofeer iti tre?:):):) un 100-150 w e suficient:):)si oricum felicitari proprietarului ca a stiut regla sistemul......albitri EMMA nu iti regleaza sistemul....si stii cum e :poti sa ai daca nu il stii utiliza ;) deci meritele se impart si tie si lui am dreptate???????????????

adevarul este ca suna bestial de frumos si melodios muzica in acel opel corsa ,lipsea BASUL dar foarte foarte fffffff bine suna muzica,eu sunt multumit de cum suna la mine muzica dar nici in vis nu as spera sa sune ca in masinuta aia,nu degeaba a castigat ce a castigat a fost o experienta iesita din comun:)

SoundIdentity 31-08-06 21:27

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 538732)
adevarul este ca suna bestial de frumos si melodios muzica in acel opel corsa ,lipsea BASUL dar foarte foarte fffffff bine suna muzica,eu sunt multumit de cum suna la mine muzica dar nici in vis nu as spera sa sune ca in masinuta aia,nu degeaba a castigat ce a castigat a fost o experienta iesita din comun:)

cine merita sa ia tot ce e de luat !!!!:):):)nuu???

margineanu ovidiu 31-08-06 21:52

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 538761)
cine merita sa ia tot ce e de luat !!!!:):):)nuu???

normal ca doar de aia ne straduim sa vedem rezultate ca altfel ce farmec ar avea:)

SoundIdentity 05-09-06 17:44

10 Attachment(s)
in primul rand tin sa va anunt ca bh-15-RIC renault laguna a fost vandut :(:(...deci o masina mai reprezentativa din sound identity a plecat din oras :(...dar precum traim pentru viitor deja urmatoarea victima exista :)pontiac firebird..:)...mai exact urmatorul ric :)speram sa aiba si aceasta masina atatea merite macar cat precedenta ;)
hai sa ne mai mandrim cu ceva frumos:)pacat ca baiatul este din acei linistiti si neparticipanti la showuri etc etc :( dar cine stie poate odata il auzim undeva ;)

civic_ex 05-09-06 18:08

poze cu noua achizitie??

Mihaitza_tdi 05-09-06 19:39

Frumos sound in passat!!!;);)

BIG_mafia 05-09-06 20:26

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 544191)
poze cu noua achizitie??

pot sa zik k rupe mashina...am avut okazia sa o vad si sa ma plimb un pik cu ea...RUPE TOT!! :D

SoundIdentity 06-09-06 21:15

masina asta am facut-o acu o luna ;)doar am fost in concediu ...am revenit s-a acumulat de lucru si nu am avut pozele la-ndemana ;)...mai am ceva simplu si dragut dar alea le pun peste 2 3 zile ;)

5`A$i` 15-09-06 12:35

salut...in primul rand sa ma prezint si eu...sunt radu si sunt din oradea i va salut pe toti de aici in special pe cei care au planuri mari pt masinile lor..poate k ar fi trebuit sa intru mai intai la "sa ne cunoastem mai bine" dar cred k si aici e bine...;)
nu?

5`A$i` 15-09-06 12:38

Am si eu cateva planuri pto maina kare vreau sa rupa asfaltu` sub ea si pe strada gaturile oamenilor....poze nu am deocamdata dar indata ce le voi face(mai intai proiectarea 3d) o sa le pun sa aflu si parerea voastra

SoundIdentity 15-09-06 15:43

Quote:

Originally Posted by 5`A$i` (Post 554712)
Am si eu cateva planuri pto maina kare vreau sa rupa asfaltu` sub ea si pe strada gaturile oamenilor....poze nu am deocamdata dar indata ce le voi face(mai intai proiectarea 3d) o sa le pun sa aflu si parerea voastra

salut si esti bine venit ;)
ce masina ai in vizor?

Ciky 16-09-06 14:55

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 554881)
salut si esti bine venit ;)
ce masina ai in vizor?

ahamm,ce mashina ai?

B.v.L 16-09-06 21:56

salutare sandule :) is si eu baiatu cu punto III care vara asta o stat deoparte .. da zilele astea vine si timpul ei sper sa iasa cat mai curand pe strada .. oricum permisu il primesc inapoi in octombrie pana atunci vin planurile mari :) trec eu zilele astea pe la tine sa vb una alta .. te`am salutat si ne auzim

DR.ZOZO 17-09-06 20:35

misto masina Mr.civic

All times are GMT +2. The time now is 01:03.

- Copyright 2026 4Tuning