![]() |
Re: Un tico cu personalitate
La carbo test nu iti da nimic, eu m-am dus cu garnituri noi cumparate ieri, daca stau sa ma gandesc bine chiar iti ia, mi-a scos 0.5 litrii benzina din rezervor sa imi spele carbu :)) .
La primavara ies cu vectra, nu am itp si asig si nu vreau sa le fac pt oricum iarna nu ies cu ea, si as da banii iaurea pe asig :D . |
Mie mi-a schimbat garnitura, a schimbat vreo 2 ca nu imi mergea relantiul, mi-a suflat filtrul, mi-a completat cu antigel, nu stiu ce sa zic, dar nu am fost mai special cu ceva... :)
PS: frumoasa vectra, e functionala? :D |
Inafara de oglinzi este functionala 100% :D .
|
Te-ai miscat destul de repede cu ticolino:)...Acuma te poti apuca linistit de OPEL:D
|
Offline: Care-i treaba cu Tico-urile si Vectrele ? :D:D:D
Glumesc... si tata are acasa inca 3 Vectra: - 1.6 benz (nu stiu puterea, consum 7-8 extraurban) - 1.8 benz (nu stiu puterea, consum 8-9 extraurban) - 2.0 benz 16v (150 cai, suge rezervorul) Eu de pe Vectra am tot improvizat in Tico :) Iar ele sunt masini excelente, dar fac cam mult offline si ma opresc aici. Online: E bine ca ti-ai reglat carbul si sigur o sa simti la buzunar... :D un consum mai mic... |
Quote:
|
Dap, 2.0 sfi pe masina si cutie f20 si 2.0 16v eco tec in cutie :D .
|
Ma dai si pe mine o tura pana sa o dezmembrezi de tot ?
|
4 Attachment(s)
De luni am inceput sa circul cu LXL este 98% gata masina, deja a facut 600 km si merge ok :D . Ultimele poze cu ce a mai ramas din WRS si o poza cu LXL :D .
|
Misto :D Cand imi dai geamurile alea :lol: Stii tu care...
|
Electrice? :))
|
Liviu, cand ai chef sa te prafuiesti putin vii si le schimbi :P .
|
Quote:
Quote:
|
Salut
Te las fara pompa de frana? Poti sa imi dai un PM cu $? Ms |
4 Attachment(s)
E greu cand ai mai mult de o masina, am dat 2 ore la zapada sa le scot pe toate la lumina :)) . In afara de cele 2 pozate mai am 2 =)) , noroc ca am avut 1 mic ajutor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning