![]() |
Re: E30 - urs carpatin
5 Attachment(s)
si pozele
|
si sa nu para reclama cine doreste execut lucrari de vopsitorie tinchigerie am cabina de vopsit(cuptor)preturi de criza .O sa pun niste poze cu cateva lucrari cat de curand
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar in principiu cutie si inst electrica da si aia daca e bnz pe bnz nu trebe duar din bnz in diesel sau invers |
m-am gandit un pic si scot ursu la vanzare 2500 de euro sau variante dar nu la pretu asta cine vrea vb pe mes sau la tel 0741122884
|
Quote:
Nu se poate asa ceva.Pe ultima suta de metri la ce-a iesit faci una ca asta?Serios iti zic ca ar trebui de te razgandesti.E prea fortza si arata intr-un mare fel ca sa faci asa ceva sincer!Pacat de munca.:sad::sad::cry: |
ce-ai mah??te-ai lovit??las ca-ti scot eu porcariile din cap :D
PS : sa ma suni sa-mi spui cand facem treaba aia |
M-AM CAM SATURAT SA TOT BAG BANI IN EA DACA IMI OFERA CINEVA PRETUL CERUT O DAU DAKA NU NU O DAU SI O TIN PT MINE
|
Quote:
|
tin sa va urez la toti un Craciun Fericit si un an nou fericit:D
|
salut la toti am revenit si eu ca am fost plecat o perioada masina nu o mai vand din potriva vreau sa o termin masina a primit niste jenti bbs o sa revin cu poze cat de curand ca vreau sa le reconditionez mai intai
|
deci am revenit pe forum ursu meu va primi inima noua ca mi-a mancat sufletul m20 meu si tot nu i-am dat de cap o sa il dau jos si i pun un 1.8 is masina e la albatros la service si asteapta transplantul:D.motorul il dezmembrez asa ca daca vrea cineva ceva sa imi zica
|
in ce stare mai e ursu ? poze detali ceva ?
|
2 Attachment(s)
e cam surrpriza cu ursu o sa revin cu niste poze surprinzatoare:shock: peste vreo 2 saptamani pana atunci suspans ;)totusi o sa pun o poza mai aktuala:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning