Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - FED express (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/194096-machete-lucru-fed-express.html)

FED express 25-10-10 13:11

Re: Machete in lucru - FED express

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3753893)
Scuze de double-post...

Asta e inculpatul; l-am luat din Praktiker, nu mai tin minte pretul, dar e posibil sa ajung zilele astea si ma uit.
E gata preparat, il pui pe un spaclu mai mare si de acolo il iei cu ceva ingust (eu folosesc o surubelnita) ca sa te strecori usor. Are un timp de aplicare de cateva minute (ei zic 4-7 minute pe ambalaj, dupa 3 minute devine vascos si greu de intins cum trebuie asa ca eu prefer sa scot cantitati foarte mici si sa aplic de mai multe ori), se usuca ceva mai greu (macar 30 de minute trebuie sa il lasi in pace), dar e foarte fin si se finiseaza imediat.

suna foarte bine.in felul asta as lua pe spaclul mijlociu si as pune cu cel mic.sa-mi zici si un pret te rog, si poate daca stau bine financiar iti dau bani si imi iei si mie unul:-) sau cine stie, dar chiar as vrea sa stiu ce pret are.Mersi :wink:

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3754235)
Mai Emi dar muncesti din greu la porc...
O idee pentru jante..vopseste interiorul lor:!:

Mersi pretene:hug: mucesc si eu cand pot si am vreme.:wink:, de jante ma voi ocupa ca aspect doar dupa ce e gata vopsita caroseria fiindca e posibil sa fie mult prea inchisa daca le fac si lor mijlocu negru...caroseria fiind albastru inchis.Mergea foarte bine mai ales daca erau modelul 1989 original, adica adanci, dar vad eu la sfarsit.Mersi prietene pentru sfat:wink:

2010 25-10-10 17:25

Mersi pretene:hug: mucesc si eu cand pot si am vreme.:wink:, de jante ma voi ocupa ca aspect doar dupa ce e gata vopsita caroseria fiindca e posibil sa fie mult prea inchisa daca le fac si lor mijlocu negru...caroseria fiind albastru inchis.Mergea foarte bine mai ales daca erau modelul 1989 original, adica adanci, dar vad eu la sfarsit.Mersi prietene pentru sfat:wink:[/QUOTE]

Eu la culoarea caroseriei ziceam sa faci interiorul jantelor, in nici un caz negre:!:

FED express 25-10-10 17:42

Quote:

Eu la culoarea caroseriei ziceam sa faci interiorul jantelor, in nici un caz negre:!:
aaa...adica te referi sa fac interiorul jantelor asa albastru cum va fi caroseria...hmmm:???: o sa ma gandesc sa stii:!::!::!:

bmwh548 30-10-10 16:49

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3755191)
suna foarte bine.in felul asta as lua pe spaclul mijlociu si as pune cu cel mic.sa-mi zici si un pret te rog, si poate daca stau bine financiar iti dau bani si imi iei si mie unul:-) sau cine stie, dar chiar as vrea sa stiu ce pret are.Mersi :wink:

Cu intarziere vine si pretul: 14 lei si ceva (15lei) in Praktiker.

FED express 30-10-10 17:46

Multumesc. daca trec pe la practicker si vad poate iau.
mersi de raspuns:D

FED express 24-11-10 16:05

5 Attachment(s)
Intre timp, nu am stat degeaba si am mai lucrat cate ceva.
Am taiat din arcurile de pe fata de la 325i si de la 850i.La 850 se vede cel mai bine, am vrut sa fie putin mai sport, nici decum lowrider.
La Porc, am terminat pragul din stanga aproape de tot, mai este chiar putin de slefuit si dupa ce il slefuiesc si pe cel din dreapta urmeaza sa dau spritz-chit.
Intre timp, astept un frate mai mare pentru porc, un 993 mai exact, de la care vom imprumuta faruri, interior/volan si mai vedem noi ce.Niste poze, imi cer scuze pentru calitatea proasta pe care o au pozele cu pragul de la Porsche, dar ma lasa aparatul foto:eyebrow:

DrifterGT 24-11-10 16:42

Ai grija ca arcul sa fie pilit bine si nu ascutit cum vad in poza, doarece o sa faca o oarecare gaura in plasticul de apasa peste el.

In rest arata bine machetele. ! :clap:

2010 24-11-10 16:57

Chiar ma intrebam ce face porcul..buna treaba facuta la Bmw..aduni mai multa zapada iarna asta..:lol::lol:

FED express 25-11-10 18:44

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3840269)
Ai grija ca arcul sa fie pilit bine si nu ascutit cum vad in poza, doarece o sa faca o oarecare gaura in plasticul de apasa peste el.

In rest arata bine machetele. ! :clap:

nu am mai pus poze si cu arcul pilit:sad: mie chiar imi place ce look a capatat acum
mersi difter:D

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3840306)
Chiar ma intrebam ce face porcul..buna treaba facuta la Bmw..aduni mai multa zapada iarna asta..:lol::lol:

ce sa faca porcu'.asteapta un frate pe masa de operatie.si va intra in lucru si al doilea prag, cat de curand:wink: poze dupa ce vine fratele:wink:

Big Andrew 29-11-10 20:54

felicitari pentru ce ai realizat pana acum :D...sper sa vedem cat mai repede rezultatele la machetele incepute:-)

FED express 30-11-10 07:51

Quote:

Originally Posted by Big Andrew (Post 3855854)
felicitari pentru ce ai realizat pana acum :D...sper sa vedem cat mai repede rezultatele la machetele incepute:-)

mersi, dar rezultate nu vei vedea decat la Porsche sa speram, Audi-ul nu imi mai intra in plan.:wink: am aranjat altceva pentru el, eu lucrez doar la machete 1/18...:wink:

DTH 30-11-10 17:21

Ar merge o culoare mai închisă ...gen negru sau albastru :) Şi jantele albe sau ceva ţipător + nişte decaluri " aruncate " pe ea ....şi cred că ar arăta demenţial :)

FED express 30-11-10 17:29

eu ma gandesc la un sleeper si vreau sa fie cat mai clean...
nu ai fost prea atenta, cu cateva pagini in urma este prezentat acoperisul acela micut cu vopseaua finala, care este un albastru/mov inchis.sau poate nu am inteles eu bine, dar eu zic ca e destul de inchis...
si mi-ai dat o idee foarte buna cu rotile albe, hciar am sa ma gandesc la treaba asta:!:
cate despre decaluri nu prea cred...va fi un sleeper.
Maine poze cu fratiorul pentru piese, proaspat sosit astazi.
Mersi MDB:!:

FED express 22-12-10 20:51

4 Attachment(s)
nu am mai facut nimic la macheta.numai ce am terminat cu tezele:boogy:!! presupun ca in vacanta asta o sa mai inainteze proiectul.mai am de finisat bara fata, si pragul din stanga.

acum ceva vreme a venit o macheta donatoare.chiar daca este modelul urmator, multe din piese se potrivesc, de fapt rotile de pe 911 sunt chiar de pe 993:lol: dar aflasem abia dupa aia. am in plan sa mai adaptez unele piese de la 993 la 911, dar asta va voi spune pe parcurs.

niste poze cu machetele si cu grund-ul care-l folosesc eu si de care sunt foarte multumit, chiar daca are un pret cam piperat.folosesc grund si kit de la Body...

2010 22-12-10 20:55

Era si timpul sa pui osul la treaba...hai sa vedem cum lucrezi pe sistem..:lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:44.

- Copyright 2026 4Tuning