![]() |
Re: VW Fest in Bucharest
deci in mare eu zic pentru 18:00 - 19:00
Inca o rugaminte suntem in ultima saptamana... si sper ca toti cei care ati zis ca veniti o sa veniti.. si v`as ruga sa`mi confirmati cei care au zis ca mai vin cu prieteni cu vw`uri.....ce masini si cate..... va rog nu uitati |
pe felie...
|
mobilizati`va ;)
6 zile si incepe vw fest...... |
acu acu iese afishu ...
pregatiti-va ca se aude ca o sa fie tare rau ... spalati bine masinile .. ca vin aia de la tv sa le filmeze ;) pro tv , national suntem in discutii .. totodata.. vedeti cum faceti ca evacuariile sa sune bine .. speram ca si pro fm`ul sa aiba ceva de spus .. :D desigur .. chestiile astea nu puteam sa le facem noi , niste pusti .. |
evacuarile cam slabutz! cred ca multe masini sunt D, printre care si tractorasul meu! :) asa ca ........!!!
|
Quote:
si nu am facut revizia la carutza ,ba chiar am depasit un pic km aia la care trebuia sa fac si ar fi comentat aia.... sambata asta care vine dap :) |
afisu e gata... mai e de lucrat la capitolul parteneri media .. care nu depinde tocmai de noi ..
si deci .. mai sunt 2 raspunsuri .. pe care le asteptam .. apoi .. o sa afle .. multa lume .. de ceea ce urmeaza.. se va fotografia, se va filma , nu de alta, dar.. de asta depinde .. vw festul de anul viitor, deci daca acum iese .. asa si asa.. anu viitor.. o sa .. daca acum iese bomba ... anul viitor :D etc va asteptam acolo .. Ptr cei ce au orice fel de intrebare ... in legatura cu evenimentul .. va lasam la dispozitie ... 3 numere de telefon .. la care puteti apela 24/24 ... mai mult ptr ziua cu pricina , mai mult ptr cei din provincie.. ptr indrumari ... si nu numai ... anyway .. GolfTuning : 0741 969 785 MadSkillz : 0727 553 745 EvLSant0s : 0723 354 805 oricum ,zilele astea avem de gand sa luam harta bucurestiului , poza facuta din satelit , decat cu ... partea.. tineretului .. sa va aratam exact cam pe unde .. cel putin .. asta o sa incercam .. dac-o sa mearga bine , daca nu , aveti nrele de telefon ... |
okapa...deci , sambata, pe la 6-7 pm la Sala Polivalenta.. plsss. corectati-ma daca gresesc... sper ca merita anularea drumului la mamaia pt Fest.. :)
|
bogdane :d vedem acolo daca merita sau nu :).
|
1 Attachment(s)
o mica harta.... cum sa ajungeti la sala polivalenta
|
Frumoasa prezentare skilzule .....
BV |
Sa nu uitam: 2 x Chip Tuning pentru VW 1.2TDI , 1.4TDI, 1.9TDI ,2.0TDI, 2.5TDI oferite de TCM Turbo (Voinea) si Reducere 50% la painting pe capota oferit de Vantage Style ( Husky) |
deci e GATA ... vine si ZIUA cea MARE ... :lol:
O SA FIU SI EU ACOLO ... :lol: BRAVO baieti si FELICITARI :lol: |
xel cu cate masini mai vii tu ?
|
cam 5 VW ... alte marci mai multe :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning