![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
cat despre LFC....arata bine si spatele cu....stopurile de tractor, cum le zici u dak erau doar 2, fara manere, aerisirile si liniile alea care nu isi au rostul astupate, fatza d bmw........d c toata lu8mea cand vede fatza d bmw zice k e kitch si cand vede d golf apreciaza masina??
LFC-u zic eu k arata mai bne la inceput, acum arata urat pt k e neingrijita, nespalata AAA.....si c nu am mai vazut p alta dacie.....un singur stergator ;) si 5 prezoane |
iti spune eu ca mai sunt dacii cu 1 singur stergator...iar 5 prezoane au mai fost pe site pe aici dar erau sorcove :D
|
Azi am plimbat DACu' prin multe locuri inainte de plecarea de maine la mare. De acum si pana pe 3 ma gasiti in jupiter :):).Am schimbat toba mica cu una de inox si oarecum si-a schimbat sunetul e putin mai puternic dar sper ca in cel mai scurt posibil sa fac si DACu' sa sune mai "civilizat".Ramane de vazut pentru ca marea problema e cea financiara idei sunt multe si tot vin :( pacat ca nu le pot realiza pe toate...inca. Asa ca va urez numai bine si sper ca de aceasta data sa ma intorc fara incidente
|
lasa ca vin si fondurile ca nu asta e problema ceea mai mare multa bafta cu masina si ne mai auzim poate chiar la o bericica la mare
|
9 Attachment(s)
Ce bine ca m-am intors fara nici o problema...sper sa nu fi luat amenzi oricum a fost absolut superb mai ales ca am putut sa ma vad cu o gramada de lume pe acolo si sa vad multe masini absolut superbe.Pun si cateva poze cu dacu pe acolo si cu masina adevarate
|
Quote:
|
24 Attachment(s)
Imi pare bine ca am reusit sa ma vad si cu TAUru' si ca am prins si un mini show prin costinesti impreuna cu o parte din anonimii de la mare. Psycho are un sunet la masina absolut incredibil iar ERY deja nu cred ca mai are rost de vreo prezentare.Masina lui Ceres iar nu mai are rost sa fie prezentata si tico-ul lui quick-5hifter e demential. Superbe masini...felicitari posesorilor.
P.S.Multumit GGD-ule? :P |
asa da! ms
|
i-mi vine sa-mi dau pumni in cap...am fost la costinesti...si am vazut si subarul...aoleu.............voi ,restul, cand a-ti venit..banuiesk k dupa ce a ajuns el... nu mai pot de oftik sa mor...
|
pai vezi ca scrie in poza cand am fost in costinesti nu mai stiu exact cred ca pe 3 sau pe 4. Oricum pozele cu tico-ul lui quick-5hifter si ERY sunt la Sala Sporturilor din Cta
|
multzam dacule pt poze!
mi-am facut si eu folder ;) te mai asteptam! |
dacu`le..o cunosti pe raluk:)) :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Tu esti in eforie acum sau ai trecut pe acolo ca parca mi se pare ca te am vazut .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning