![]() |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
ai uitat sa multumesti si tu public celui care a fost cu tn pana la giurgiu si care nu a stat pe ganduri sa te duca....kare in 3 min a zis HAI!!!!.....al draq avatar.....pt asta amenda 2 cafele knd vin la sibiu.....CLAR???????
|
Quote:
Acum e mai bine... :twisted: :)) Si cafeaua oricum o dadeam ;) Sunt dator cu o cafea cand vi(ca u bei 2 o data) :rolleyes2 :) Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Fra , masina e urata rau, io nu stiu de ce ti-ai luat bmw. Trebuia sa iti iei un golf 3 variant.... dar hai, sa nu zici ca nu iti sunt eu un adevarat prieten, uite , iti dau masina mea la schimb.... si nici nu iti cer banii pe diferenta ... hai poate o cafea si 100 de euro....:twisted:
Arata foarte misto masinuta. Cand ai drum pe langa cedonia, da-mi un bip ceva, (numaru` ti l am lasat pe PM) sa o studiez mai indeaproape, si sa iti dau si 2,3 idei.... daca o sa vrei bineinteles. Ah, si o intrebare...tu cu garda aia ...cat ai strans din ... cand ai trecut pe off-road? :ciggy: |
Quote:
Stiu un restaurant unde au o ceafa de pui la gratar cu niste genunchi de rama copti de te lingi pe degete:)) Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
Si sa o iau pe a ta nu pot pentru ca te pacalesc si nu imi sta in caracter:D Ti-am vazut masina azi la atlassib in parcarcare, acum chiar m-am uitat si era 02XXX :)) Si pana acum nu am atins decat de 2 ori foarte foarte lejer... Sunt atent rau si merg incet :-" Restu` e CanCan! :paper: |
Pai bine man, ai trecut pe la atlasib si nu m-ai sunat si pe mine? Eu sunt la departamentu` Anti-Frauda de la Daune Carpatica Asig.... adica lucrez acolo...
Puteai sa ma suni sau ceva. Eu mai stau pe aici cam pana pe la 4 juma` 5.... Si pe mine ma bate gandu` sa mi iau o pisicuta, dar la ce consumuri au ... caut ceva cu motor diesel, si sa consume putin... Deh, viata de familist... Oricum, chiar vreau sa iti vad masina live. |
Super frumoasa masina ,una din putinele care imi place cu adevarat !
Sa o stapanesti sanatos . |
Quote:
Tre sa ma duc sa spal masina ca e praf dupa ploaia de ieri si dupaia sa ma duc pana la dacos... poate ne vedem mai pe seara daca nu ai treaba.. Si in legatura cu masina.. si popa si hot e greu!bine.. nu in Romania.. asa e vorba :)) Restu` e CanCan! :paper: |
VL 11 CAT
Quote:
Nu ma asteptam sa fie pe placul la atata lume :"> Dar e un sentiment prea frumos sa vezi ca toata munca depusa este apreciata! Cu ocazia asta vreau sa multumesc la toata lumea pentru avalansa de aprecieri si felicitari facute la adresa masinii! Restu` e CanCan! :paper: |
felicitari ptr munca depusa,
|
Nu inca o PISICA!!!
Quote:
Esti ultima persoana de la care asteptam un reply pe topic! :rolleyes2 Oricum nu am cum sa nu iti multumesc pentru apreciere si felicitari! Multumesc! :peace: Restu` e CanCan! :paper: |
Frumoasa masina, s-a investit timp si altceva in ea. Imi place tare mult.
Imi spui te rog pe ce ai coborat-o, ce suspensie, coil sau doar arcuri? Rotile de pe spate cred ca ai putea sa le scoti putin mai mult si sa pui niste cauciucuri stretch. oricum, arata intr-un mare fel masina. Jantele ce sunt? |
foarte frumoasa Matza :) s-o stapaneste sanatos si bafta cu modificarile viitoare ;)
P.s. ma bucur ca ne-am intalnit live si sper sa ne vedem si la evenimentul din weekendul care vine ! Numai bine ! |
felicitari pt masina ....am vazuto joi pe valea oltului si vineri in Valcea pe o strada pe langa enigma .....foarte foarte joasa ....bestiala
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:37. |
- Copyright 2026 4Tuning