Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico GR 26 ALE (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/187123-tico-gr-26-a.html)

pustiu_FUG 11-07-10 15:17

Re: Tico GR 26 ALE

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3509995)
Nu-i perfect... dar este ieftin! :D
Ma apuc de plafon.

oho, felicitari

p.s. ai vopsit unde ai facut bad-boyul? macar si o vopsea asa nu conteaza ca sa fie aderenta frumos!!!!

aXXo 11-07-10 16:08

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3510043)
oho, felicitari

p.s. ai vopsit unde ai facut bad-boyul? macar si o vopsea asa nu conteaza ca sa fie aderenta frumos!!!!

Multumesc... Si nu am vopsit.. si daca se observa atent... se vede cam aiurea...
Dar, asta e... :)
Uite si plafonul, a fost mai greu decat la capota, dar a iesit intr-un final...

andi_cimpean 11-07-10 16:09

Din păcate se vede că nu a vopsit.
Trebuia vopsită zona une ai făcut lucrări, chiar dacă nu era aceeaşi culoare. Nu mai conta. Sunt diferenţe de nivel.

Ar merge acoperită şi zona de lāngă şinele de portbagaj.

_Bj_ 11-07-10 16:17

Nu-i rau deloc man arata super misto :-)
Spoilerul nu il faci in culoarea masini ?

aXXo 11-07-10 16:24

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3510134)
Din păcate se vede că nu a vopsit.
Trebuia vopsită zona une ai făcut lucrări, chiar dacă nu era aceeaşi culoare. Nu mai conta. Sunt diferenţe de nivel.

Ar merge acoperită şi zona de lāngă şinele de portbagaj.

Stiu Andi, dar eu am fost varianta low budget... eh, oricum nu prea se cunoaste.... si n-ajung eu pe "podium" cu ea. Ma declar multumit :D Mai ramane sa cumpar un spray pentru semnalizari si stopuri si am terminat cu tot ce mi-am propus pe din afara :D
O sa continui cu interiorul.
Quote:

Originally Posted by _Bj_ (Post 3510166)
Nu-i rau deloc man arata super misto :-)
Spoilerul nu il faci in culoarea masini ?

Multam!
Spoilerele vor ramane asa cum sunt ele... finante nu mai sunt :(

valitataye 11-07-10 16:26

foarte frumos realizat:) ... pacat ca nu ai vopsit locurile unde ai lucrat:( ...oricum a iesit destul de frumos:)

aXXo 11-07-10 17:03

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3510207)
foarte frumos realizat:) ... pacat ca nu ai vopsit locurile unde ai lucrat:( ...oricum a iesit destul de frumos:)

Multumesc valitataye, dar acum, cu astea puse, o sa le fac ochii mari la sticleti? :-s

andi_cimpean 11-07-10 17:50

Da, din păcate īţi vor cere să le arăti a doua culoare trecută īn talon.

aXXo 11-07-10 18:17

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3510387)
Da, din păcate īţi vor cere să le arăti a doua culoare trecută īn talon.

Ah... nu-i a bine...In cazul asta fie o dau jos, fie m-apuc de acte pentru omologare de culoare... :|

NXdev 11-07-10 18:23

nu ai de ce sa treci culoarea in talon..fiindca nu depaseste 50% din proportia masinii..oricum a iesit foarte bine masina:P..ai schimbat radical look-ul.

pustiu_FUG 11-07-10 18:53

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3510459)
nu ai de ce sa treci culoarea in talon..fiindca nu depaseste 50% din proportia masinii..oricum a iesit foarte bine masina:P..ai schimbat radical look-ul.

poate 30% ai vrut sa zici?:lol:

axxo: parerea mea, mai bine dai 80-120 ron cat costa si nu te doare capu. parerea mea ce poate fi rezolvat sa se rezolva ca mai rau ii enervam asa, asa la o folie pe fata etc na, nu exista omologare, dar la ce exista chiar este pacat sa nu profitam.

Robert_MNW 11-07-10 21:12

Ti-a iesit foarte bine, cu mici defecte care s-au mai spus mai sus! Oricum conteaza mai mult ca e facut cu mana ta si ca tu esti fericit! Arata foarte bine acum,cu toate ca nu sunt fan al capotelor facute si prefer doar plafonul;)
Ma bucur ca te-am putut ajuta!
PS: Eu zic sa nu dai banii la omologare, daca te opreste Politia o smulgi de pe capota si gata...asta in cel mai rau caz cu toate ca pe mine niciodata nu m-au intrebat de ce am plafonul facut deci nu ii intereseaza foarte mult!

pustiu_FUG 11-07-10 21:15

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3510793)
Ti-a iesit foarte bine, cu mici defecte care s-au mai spus mai sus! Oricum conteaza mai mult ca e facut cu mana ta si ca tu esti fericit! Arata foarte bine acum,cu toate ca nu sunt fan al capotelor facute si prefer doar plafonul;)
Ma bucur ca te-am putut ajuta!
PS: Eu zic sa nu dai banii la omologare, daca te opreste Politia o smulgi de pe capota si gata...asta in cel mai rau caz cu toate ca pe mine niciodata nu m-au intrebat de ce am plafonul facut deci nu ii intereseaza foarte mult!

sa explic si de ce:-), plafonul se vede mai greu si normal ca nu te opreste, dar capota in schimb..swe gadesc ca o fi si plafonu si o pun.

exemplu bobeica matizul albastru capota alba, era oprit mai mereu si toti ii ziceau la fel, credeam ca ai si plafonul:twisted:

on: la capota mai trebui putin de tot remediata problema si gata:evil:

NXdev 11-07-10 21:16

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3510530)
poate 30% ai vrut sa zici?:lol:

axxo: parerea mea, mai bine dai 80-120 ron cat costa si nu te doare capu. parerea mea ce poate fi rezolvat sa se rezolva ca mai rau ii enervam asa, asa la o folie pe fata etc na, nu exista omologare, dar la ce exista chiar este pacat sa nu profitam.

imi cer scuze..numai stiam exact..deci mai bine iti faci omologarea..daca smulge colantul dupa plafon dupaia il mai costa ceva bani sa o puna la loc + omologare dupa asemenea aventura..

Robert_MNW 11-07-10 21:18

Da asa e, depinde mult de la caz la caz!

All times are GMT +2. The time now is 17:28.

- Copyright 2026 4Tuning