![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
Quote:
p.s. ai vopsit unde ai facut bad-boyul? macar si o vopsea asa nu conteaza ca sa fie aderenta frumos!!!! |
6 Attachment(s)
Quote:
Dar, asta e... :) Uite si plafonul, a fost mai greu decat la capota, dar a iesit intr-un final... |
Din păcate se vede că nu a vopsit.
Trebuia vopsită zona une ai făcut lucrări, chiar dacă nu era aceeaşi culoare. Nu mai conta. Sunt diferenţe de nivel. Ar merge acoperită şi zona de lāngă şinele de portbagaj. |
Nu-i rau deloc man arata super misto :-)
Spoilerul nu il faci in culoarea masini ? |
Quote:
O sa continui cu interiorul. Quote:
Spoilerele vor ramane asa cum sunt ele... finante nu mai sunt :( |
foarte frumos realizat:) ... pacat ca nu ai vopsit locurile unde ai lucrat:( ...oricum a iesit destul de frumos:)
|
Quote:
|
Da, din păcate īţi vor cere să le arăti a doua culoare trecută īn talon.
|
Quote:
|
nu ai de ce sa treci culoarea in talon..fiindca nu depaseste 50% din proportia masinii..oricum a iesit foarte bine masina:P..ai schimbat radical look-ul.
|
Quote:
axxo: parerea mea, mai bine dai 80-120 ron cat costa si nu te doare capu. parerea mea ce poate fi rezolvat sa se rezolva ca mai rau ii enervam asa, asa la o folie pe fata etc na, nu exista omologare, dar la ce exista chiar este pacat sa nu profitam. |
Ti-a iesit foarte bine, cu mici defecte care s-au mai spus mai sus! Oricum conteaza mai mult ca e facut cu mana ta si ca tu esti fericit! Arata foarte bine acum,cu toate ca nu sunt fan al capotelor facute si prefer doar plafonul;)
Ma bucur ca te-am putut ajuta! PS: Eu zic sa nu dai banii la omologare, daca te opreste Politia o smulgi de pe capota si gata...asta in cel mai rau caz cu toate ca pe mine niciodata nu m-au intrebat de ce am plafonul facut deci nu ii intereseaza foarte mult! |
Quote:
exemplu bobeica matizul albastru capota alba, era oprit mai mereu si toti ii ziceau la fel, credeam ca ai si plafonul:twisted: on: la capota mai trebui putin de tot remediata problema si gata:evil: |
Quote:
|
Da asa e, depinde mult de la caz la caz!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning