![]() |
Re: Incadrarea pe grupe !
Quote:
|
ce sa zic... another project ;)
|
Ehh ... era o parere personala. Preferam r5 cu 1.7. Nu-mi plac farurile alea EXcamotabile . :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ok, bafta in "lumea" ta
|
-zz- te inteleg si pe tine dar ii inteleg si pe ei!
atata timp ca nu castiga toti o sa fie cineva care tipa,r5gtt-o masina cu care sunt destul de obisnuit in ultima vreme,o urasc,dar ii port un deosebit respect! _tabara adversa cu 14,17 turbo_ cei care din voi castiga acum sunt multumiti si nu zic nimic,cei care nu prea fac performante si fac mnca patriotica in r5-uri si dacii, vor alte grupe, de ce????(tot din acelasi motiv, vor victoria),o sa vina vremea cand o sa tipati si voi!!! -restu copiilor care au parasit fox kids-reteta: se ia trocarici de r5 se lasa pe plaja 2 ani(coroziunea e f imp. ajuta la scadere in greutate) dupa care cu o keye se modifica tija acct, i se pune nr kwx si i se face publicitate!!! grupele ar trebui sa fie dupa fiecare, adika nu ar mai fi!poate ar trebui sa se faca turbo si aspirate(io asa as fi in avantaj)":))))))) |
Quote:
|
Quote:
Asta ar elimina concurentza radical. DAca pe mine ma duce capul sa imi iau o masina cu care sa bat grupa e meritul meu.Era un EX. Asta e farmecul si la integreala sau la turbo.. |
Da, dar nu vezi ca sunt mofturosi gramada ? :)
Sunt curios ce variante de grupe se propun ! |
Cred ca cel mai bine ar fi sa facem un topic pe tema asta. Sunt curios ce fel de idei exista. Si dupa ce vin anumite propuneri sa se deschida un poll pe tema asta la Participanti Curse.
|
Quote:
De-asta am facut acest topic sa se discute pe tema grupelor dar a ajuns un topic cu nemultumiri legate de R5-uri ! |
Parerea mea,
Grupe in functie de capacitatea cilindrica, apoi coeficienti in cazul Turbo, compresor, 16V, NOS...iar cel care va face departajarea in grupe nu poate sa fie decat TIMPUL. Acum cine va mai vrea sau va mai putea organiza curse de acest gen pe langa strictul necesar (protejarea publicului, un parc pt masini si soferi, o lista de participare afisata din timp) va trebui sa aiba si un sistem de cronometrare. Cam asa vad eu. Sper sa nu fie cea mai tampita idee editata pe aici. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning