![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Da mi-am dat seama dupa ce am postat ca nu merge sa pun stopurile fara modificari. Eram prea obosit aseara si nu mi-am dat seama :-)
|
Quote:
|
Man, alea de care vorbeşti tu, sunt phase 3.
Phase 2 sunt alea care au sticla albă la semnalizări şi care arată la fel. |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Azi am terminat bara spate...niste poze |
1 Attachment(s)
O sa urmeze o bara de mcv si ma gandeam la grila sa pun plasa cum e in poza atasata. Are cineva idee cum o prind ? sau mai bine zis cu ce sa o lipesc ca sa reziste ?
|
cel mai bine iti cumperi V-ul cromat si cromul de sus, le vopsesti albe iar plasa o prinzi cu soricei sau suruburi. am incercat cu poxipol, silicon, bison, rasina+fibra....:rolleyes2
|
O sa arate crima cu bara de mcv :X..ca tot esti pus pe vopsit..vopseste si buza la jante :-w
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sau poţi face altfel. Îl colantezi! |
O sa ii dau cu vopsea dupa ce il iau cu smirghel mai mare. Sa vad poate reusesc sa prind plasa aia fara sa fiu nevoit sa pun v-ul ala.
|
5 Attachment(s)
A venit si bara de mcv. Am finisat-o putin ca avea niste zgarieturi si i-am dat niste vopsea...nu e terminata. Maine sper sa o termin mai am de pus grila si finisat + ultima mana de vopsea...
|
6 Attachment(s)
Azi am montat bara pe masina si am mai retusat cate putin la ea si i-am dat ultima mana de vopsea...Am uitat sa vopsesc chestia aia din spate de la plasa dar o sa vina si randul ei :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning